Artık oyunlardan zevk alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba, artık hiç bir oyundan zevk almıyorum. İyi bir sistemim var. 2019 Yılında topladım bilgisayarımı, 2020'nin sonlarına doğru oyun zevkim yavaş yavaş yok oldu. Neredeyse bütün popüler oyunları oynadım. Şu aralar sadece CS:GO oynuyorum. Hiç bir oyundan zevk alamıyorum. Bilgisayarımda 23 den fazla oyun var ama hiç birini oynayasım yok. Artık bilgisayarı sadece şarkı dinlemek için kullanıyorum. Sizce bunun sebebi nedir. NOT : 17,5 Yaşındayım..

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Oyunlardan sıkılmışsın işte, çok fazla pc başında olan biri ise çık dışarı gez dolaş, belli bir süre pcden uzaklaş, zamanla eski zevkin geri gelebilir.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
dolaş gez takıl sevgilin varsa onla gez takıl sohbet et aktivite yap bir listeye yaz oyun oynamadığın günlerde yaparsın

Proleterya
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
biraz başka şeylerle uğraş kardeşim

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyunlardan sıkılmışsın işte, çok fazla pc başında olan biri ise çık dışarı gez dolaş, belli bir süre pcden uzaklaş, zamanla eski zevkin geri gelebilir.
Kanka son zamanlarda dediğim gibi sadece şarkı dinlemek için açıyorum bilgisayarı. Genellikle gece saat 23:00 - 03:00 arası. Onun dışında genelde arkadaşlarım ile bir kafeye geçip otururz veya gezeriz paso. Artık CS:GO dan da yavaş yavaş aldığım hazzı kaybediyorum.
Post automatically merged:

dolaş gez takıl sevgilin varsa onla gez takıl sohbet et aktivite yap bir listeye yaz oyun oynamadığın günlerde yaparsın
Kanka sürekl dolaşıyorum zaten :D Bilgisayara 23:00 - 03:00 arası geçiyorum oda şarkı dinlemek için 1 csgo da ranked giriyorum yetiyo. Sevgili muhabbetine gelirsek üşengeç bir insanım. Kız ne sever ? Ne sevmez ? Ne dinler ? Ne içer ? Nasıl biri ? Uğraşmak istemiyorum.. :/

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben de aynı durumdayım son zamanlarda film ve dizilere sardım bir süre oyun girmeyince düzelir herhalde

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
biraz başka şeylerle uğraş kardeşim
Yani yapacak neredeyse hiç bir şey kalmadı :p
ben de aynı durumdayım son zamanlarda film ve dizilere sardım bir süre oyun girmeyince düzelir herhalde
Kanka ben senden daha ileri bir pozisyondayım :D Baya bi dizi izledim artık diziler de ilgimi çekmiyor. Uzun süredir girmediğim oyunlar dolu giresim yok hala xd yapacak bişi yok :p youtube da video izleyerek yetiniyorum

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlarınla beraber oyun oynarsan sıkılmazsın kanka

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bencede bir takım bulmalısın oyun grubu öyle daha zevkli oluyor

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bilgisayarını sat güzel bir iPad al pubg mobileye başla arkadaşım bilgisayardan ve telefondan denemişti oyundan nefret ediyordu benim iPadda oynadı gitti kendine ipad 8 aldı pubg mobile için oyunda rastgele takımdan gelenlerle arkadaş olduğun için çok sarıyor

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kardeşim yaşıngereği üniversite sınavı için hazırlıklara başlamanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sosyal ol kanka biraz dışarı felan çık ne bileyim :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bende aynı duruma geliyo gibiyim 7-8 yaşlarımda pc ye başladım hayla pc deyim şuan 16 yaşındayım yavaş yavaş giresim gelmiyo tamamen soğumakatan korkuyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bende sıkılmaya başladım knk bu aralar dışarda ark larla oturuyoruz tavsiye ederim

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Eğer oyunlardan cok sıkılıyorsan Sanal Hayatına Son Ver Bi Süreliğine

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Teknolojiden sıkılıp uzaklaşmanız takdire şayan mental olarak rahatlarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...