Artık oyunlardan zevk alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sosyalleşmeye odaklan insana iyi geliyor dostum, ben de son zamanlarda hayattan zevk almıyorum :(

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Aynı senin gibiyim, tüm oyunlardan hacking gibi şeylerden bıktım elimden geldiğinde dışarıya çıkıyorum denize falan gidiyorum arkadaşlarla ama gene de çözümü yok sanırım hevesimi aldım letgoya da koydum bilgisayarı.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kanka aynı şey bendede var oyunlar eski tadı vermiyor. Zamanında KO, metin2 falan oynardık. Geçen KOya girdim ne eski partiler var ne bişey. Eski güzel oyun zamanları yok. Bir yandan çoğu oyunda para kazanmaya yönelik olduğu için parayı yataran eğlenceyi alıyor.

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bende 20 yaşındayım, 17-18 yaşlarımda çok sıkıldım oyunlardan, tıpkı senin gibi oyunlardan zevk alamıyordum. 10dk oyna alt+f4 çek yapıyordum. İnsanoğlu sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılan bir yaratık dostum. Ara ver, zamanını oyun dışında başka şeylere de ayır. Azalt pc başında geçirdiğin süreyi. Tatlı bir oyun zevki gelecektir zamanla ama asla başlarda ki gibi oyun açlığın olmaz çünkü doydun artık oyunlara kapişş

Üye
4 HİZMET YILI
bencede bir takım bulmalısın oyun grubu öyle daha zevkli oluyor

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
maybe its time to focus on other things, gaming isnt your hobby anymore

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Al bendede o kadar hicbir oyun eskisingibi zevk vermiyor

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
başka şeyler bul be kardeşim

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
oyunları saldım bende bro eskı tadını vermıyor artık şuan tek bekledım bı oyun var oda battlefield 2042

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yeni insanlarla tanış sosyalleş ,tatile çık, bir dil öğren, aşık ol ayrıl başa sar. :) :d. Şahsen ben bunların hiçbirini yapmıyorum sadece dizi ve film izleyerek ayakta durmaya çalışıyorum :(

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bende aynıyım o yüzden hileye sardım :) sadece oyun değil film müzik hiçbirşey sarmıyor.

adc
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
arkadaşlarınla oyunlar daha zevkli olur csgo oynayan arkadaşların varsa onlarla oynayabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Vallahiii, bizce bunun sebebi oyunlardan sıkılmandır Bu bir hastalık yahut eksiklik değil ki, bu bir hobi. İnsan sıkılabilir. Normaldir, ben misal yks adına bıraktım oyunları; hâlâ oyun oynamıyorum doğru düzgün.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kanka aynı şey bendede var oyunlar eski tadı vermiyor. Zamanında KO, metin2 falan oynardık. Geçen KOya girdim ne eski partiler var ne bişey. Eski güzel oyun zamanları yok. Bir yandan çoğu oyunda para kazanmaya yönelik olduğu için parayı yataran eğlenceyi alıyor.
Haklisisn oyunlar artik para icin degisiyorlar buda oyuncu kitlesini sıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...