Artık oyunlardan zevk alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
oyun degiştirmekte mantıklı veya magımlı oldugun bi oyunu unuttuktan sonra bidaha oynayabilirsin geri o zevki vercek bi oyun bulmalısın bence :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aynı şeyleri yaşadım bende dostum dışarı çıkıp sanal hayattan uzaklaşman gerek bir süre fazlada kaptırırsan kendini artık zar zor pc ye dönersin zamana bırakınca kendi kendine oyun oynama isteği pc den zevk alma isteği gelicektir

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aynı şeyleri yaşadım bende dostum dışarı çıkıp sanal hayattan uzaklaşman gerek bir süre fazlada kaptırırsan kendini artık zar zor pc ye dönersin zamana bırakınca kendi kendine oyun oynama isteği pc den zevk alma isteği gelicektir
Bende uzun bir zamn pcye ara verdim simdi ise yeniden pcye alismaya calisiyorum

Üye
5 HİZMET YILI
bro ben 5 6 yaşından beri oyun oynuyorum ama her ne zaman bir oyuna gisem tek sıkılıyoum ama bir kaç tan arkadaş edinip girdiğimde daha fazla eylence çıkıyor

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
22 yaşındayım artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum kendime para bile harcayasım gelmiyor

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam hayatında hiçbir heyecan olmadığı için sıkılmış olabilirsin bence, bir tık dinlen biraz ara ver ondan sonra otomatik isteğin yükseliyor zaten bende pcyi yeni aldım ilk aldığım hafta hiçbir şey yapasım gelmedi 1 2 hafta oynamadım sonra şuan deli gibi isteğim var.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
arkadaşlarınla mı oynuyorsun yoksa biri seni oynamaya mı davet etti?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bilgisayar üzerinde farklı şeyler yapmayı dene örneğin oyun kodlamayı?

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
bence tamamen arkadaş ortamın - çevren ile alakalı bir şey bu.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kanka aynı şey bendede var oyunlar eski tadı vermiyor. Zamanında KO, metin2 falan oynardık. Geçen KOya girdim ne eski partiler var ne bişey. Eski güzel oyun zamanları yok. Bir yandan çoğu oyunda para kazanmaya yönelik olduğu için parayı yataran eğlenceyi alıyor.
Post automatically merged:

Kanka aynı şey bendede var oyunlar eski tadı vermiyor. Zamanında KO, metin2 falan oynardık. Geçen KOya girdim ne eski partiler var ne bişey. Eski güzel oyun zamanları yok. Bir yandan çoğu oyunda para kazanmaya yönelik olduğu için parayı yataran eğlenceyi alıyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...