live together die alone
Süper Üye
Arkadaşlar son dakika yazıp haberlere bakarsanız asgari ücret kesinleşti 4000TL yazıyor ne iş gerçekliği var mı televizyonda herhangi bi haber yok
doğruluk payı nedir bilgi var mıevet suanda haber sitelerinde 4 bin tl
olur bu sefer herşey çok pahalı4BinTL olucagını sanmıyorum abi biz ne hale geldik böyle ya, Son dakika haberleri genelde yalan oluyor yanlış dinlemediysem kasımın 15 inden sonra toplandılardan sonra açıklanıcakmış
Kankam 4Bintl olursa en azından kiralar bu sene artmaz kiracılar azcık olsa rahatlar ona bile razıyım, kiralık ev bakıyorum esenyurttan 2+1 Esenyurt sen düşün, 1.800TL diyorlar en ucuzu şuan sokakta kalmaya ramak kaldıolur bu sefer herşey çok pahalı
kasım geçti4BinTL olucagını sanmıyorum abi biz ne hale geldik böyle ya, Son dakika haberleri genelde yalan oluyor yanlış dinlemediysem kasımın 15 inden sonra toplandılardan sonra açıklanıcakmış
Kafa dalgın kanka kusura bakma ben onu düzelteyim Aralık yapayımkasım geçti
30bin maaş alan kabine karar veriyor buna2 gün önce haberlerde kabine toplanıp maks maaşı 3700 olarak değerlendireceklerini açıklamışlardı.
kesin değil sanırım minimum %40 olarak sendikalar kabule edeceklerini beyan ettiler yani kesin gibi bir şey deniyorArkadaşlar son dakika yazıp haberlere bakarsanız asgari ücret kesinleşti 4000TL yazıyor ne iş gerçekliği var mı televizyonda herhangi bi haber yok
%40 derkenkesin değil sanırım minimum %40 olarak sendikalar kabule edeceklerini beyan ettiler yani kesin gibi bir şey deniyor
ulan bu haberi yapan da kendi haber sayfaları var ya ne oyunlar dönderiyorlarkesin bilgi açıklansa twitterda yayınlanırdı baktım yok haber orada