Onaylı Üye
4k yeterli değil fakat öpüp başa koyacak haldeyiz.
4k 2 sene önce olsa köşeye 2bin tl bile bırakabilirdin4k yeterli değil fakat öpüp başa koyacak haldeyiz.
Yani söylenecek söz çok, ifade edecek kelime yok.4k 2 sene önce olsa köşeye 2bin tl bile bırakabilirdinaz önce marketten geldim tavuk göğsü 44tl olmuş
asgari ücret 4 bin olsa ne olur ki 2000 ile aldılarını şimdi 3800 le alacaksın daha da zarardasın bakarsan
Kur bizi ve günlük yaşantımızı etkileyen bir şey değil , bizi etkileyen hiç bir şey üreteyip sürekli dışarıdan temin edip dolar yüksek euro yüksek demek bizi etkiliyor allah bu konuda da sonumuzu hayır etsin bu arada rusyada ki kur farkına bakıp rusyanın ne yaptığını nasıl yaşadığına bakmak lazım örnek olabilecek bir durum bence <3Eğer doğruysa, çok az da olsa biraz asgari ücret ile çalışanı rahatlatacaktır. Bir sorun var ki, kur durmak bilmiyor... Allah sonumuzu hayır etsin.
Hayır aslında şunu demek istedim, kur artıyor, aynı oranda tüm hayatta kullandığımız temel malzemelerimizde artışa geçiyor. Ülkemizde artık üretim neredeyse yapılmıyor durma noktasına geldi. Ben her şeyi kura bağlamıyorum ama çok büyük bir etkisi altına alıyor o konuda yanlış mıyım?Kur bizi ve günlük yaşantımızı etkileyen bir şey değil , bizi etkileyen hiç bir şey üreteyip sürekli dışarıdan temin edip dolar yüksek euro yüksek demek bizi etkiliyor allah bu konuda da sonumuzu hayır etsin bu arada rusyada ki kur farkına bakıp rusyanın ne yaptığını nasıl yaşadığına bakmak lazım örnek olabilecek bir durum bence <3
E tatlım lozanda imzalanan antlaşmada kurallar gereği yaşantımız bu şekilde olmak zorunda , biz demiri çıkarıp yurt dışına işlenmesi için gönderip sonra onu satın alan milletiz bu durum bir çok şeyde geçerli madenlerimiz olmasına var ama madenleri kullanma şeklimizi bile yurt dışı belirliyor sen şimdi bunu kafaya takmayıp dolar yükseliyor hayat pahalaşıyor dersen vay halimizeHayır aslında şunu demek istedim, kur artıyor, aynı oranda tüm hayatta kullandığımız temel malzemelerimizde artışa geçiyor. Ülkemizde artık üretim neredeyse yapılmıyor durma noktasına geldi. Ben her şeyi kura bağlamıyorum ama çok büyük bir etkisi altına alıyor o konuda yanlış mıyım?
Kur sadece bizim için belirtme aracı oldu. Alt yapısına girildiğinde derin bir konu. Teşekkürler.E tatlım lozanda imzalanan antlaşmada kurallar gereği yaşantımız bu şekilde olmak zorunda , biz demiri çıkarıp yurt dışına işlenmesi için gönderip sonra onu satın alan milletiz bu durum bir çok şeyde geçerli madenlerimiz olmasına var ama madenleri kullanma şeklimizi bile yurt dışı belirliyor sen şimdi bunu kafaya takmayıp dolar yükseliyor hayat pahalaşıyor dersen vay halimizebu ülkede ne kadar ekmek o kadar köfte
ekmek kitap köfte bilgi <3