Aşık olduğum kişiyi aklımdan nasıl çıkarabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Bu senin elinde olan bir şey değil.Seviyorsan olacağı varsa, zaten olur.Bence duygularından kaçmamalısın.Şöyle düşünmelisin, '' Ben bu kızı seviyorum ve onunla bir hayat kurmak istiyorum.Ama bunu başarabilmem için önce mezun olup, üniversite kazanmam gerek.'' Sınava kadar her gün bunu tekrar et!

Bu şekilde kendini motive edeceksin.

Diğer seçenek ise gidip kıza açılmak olacak.Ama bırak biraz zaman geçsin.Ama zaman her şeyin ilacıdır diye düşünme.Bu ilaç insanların cildini yaşlandırıyor Zaman insanları öldürüyor.Anneleri öldürüyor.Yani diyorum ki elini de çabuk tutman lazım.Başka biriyle sevgilisi olursa ki bu en acı senaryo olur senin için.Bu yüzden küçük dostum biraz daha takip et ve anı yakaladığında geç karşısına ve O'nu sevdiğini söyle.
Post automatically merged:

"Sizce onu aklımdan nasıl atabilirim ?"
Bunu gerçekten istediğine emin misin aşk bi insanın başına gelen hem en güzel hem de en kötü şeydir.
1- açılma konusudna yazdığına istinaden şunu demek istiyorum kızla arkadaş ol ve bu arkadaşlığı devam ettir bırak o sana gelsin
"4-Kızın bilgisayarına trojen attım tamamen normal hiçbir açığını bulamadım sanki tanrı gibi her şeyi tam kafayı yemek üzereyim" dostum bunu derhal bırakmalısın bu sana gerçekten çok ciddi zarar verir hayatında kimseye güvenmeme paranoyaklık gibi sorunlar oluşturur birine güvenme konusunda ben elimden geleni yaparım tüm inancımla güvenirim eğer başıma bir şey gelirse onun ayıbıdır ve değerimi haketmiyor gibi kavramlar oluşturmalıdır eğer bu güveni yapay olarak sağlarsan bu ortaya çıkarsa eğer bütün her şey biter emin ol bunu istemezsin

"Tek isteğim onu aklımdan çıkarmak nolur yardım edin"
Bu dediğin imkansız dostum sen aşık olmuşsun ve bundan vazgeçmek yerine bu sürecin tadını çıkar inan bana hayatının en ama en güzel zamanlarındasın. Senin adına çok sevindim umarım mutlu olursun ama o ratı sil :D
Bence arkadaş olması çok iyi bi durum değil ya.Arayı sıcak tutsun ama kendini biraz ağırdan alsımim yoksa iş kanka moduna bağlanırsa olmaz yani.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İnsan aşık olduysa ve durum pozitif ilerliyorsa her şey mükemmeldir ama negatif yönde ilerliyorsa, yani kalbi kırılmışsa o an her şeyden ve herkesden soğuyor. Yeri geldi mi "Bunu benden al Allah'ım" diyor

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
zaman her şeyin ilacıdır zman geçtikçe aklından çıkar gider takma kafana

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
zaman en büyük faktör bu konuda ondan ötesi yok bende zamana bırakmalısın

Kaju
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
trojan atmak nedir ya aşırı abartmışsın

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
zamanla çıkar demesi kolay ama ne kadar az düşünürsen başka hobiler falan bul kendine

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
onunla ilgili anıları fotoğrafları vs.. herşeyi yok et evinin önünden geçme yani kısacası ona ait herşeyi kendi hayatında bitir ve uğraşacak eğlenebileceğin birşeyler bul kafanı boşalt

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
aga kısa ve net çıkaramazsın üzerini karalarsın ve herhangi bir anı veya bir görüntü bir ses o karalamanın üstünü bi güzel siler ve tekrar aklına gelir.

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sevda geldiyse başa kivirmak artık boşa durma kardeş git peşinden koşa koşa

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hocam bubu düşünmekten mutlu olacağını sanmam ama sadece kötü anılarını ve kötü huylarını hatırlamaya çalışabilirsin. bu o kişiyi gözünde zamanla saf kötüye çevirebilir fakat unutmak için her yol mübah.

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aşk kalbin aynası zaman kalbin ilacıdır yaşın ilerleyince hayata karşı çok kayıp verdiğin zaman keşke derdim o olucak diyeceksin oyuzden zamana bırak dostum seninde bir hayatının olduğunu bunu idame ettirecek bir zorunluluk oldugunu anla zamanla geçer kendi kendine moralini bozma

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Muhakkak başka limanlara yelken aç unutursun zaten

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka hobiler edin ve kızın 1 fotosu bile kalmasın sende hiç görme bi süre sonra unutursun

Donator
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
normal davran zamanla zaten çıkar baya da uzun yazmışsın roman gibi okudum :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Aşk çocuk işi yani sevgi tamam da birine tapacak şekilde bağlanmayın Türkiye fe kızlar öyle bağlanan kişileri takmıyor kızlara bok gibi davranman lazım onları etkilemek seni sevmelerini sağlamak için :)

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çıkartamazsın ama gene de söyliyeyim
dışarı çık arkadaşlarınla bol bol eğlenceli vakit geçir kendiliğinden çıkıp gidiyor zaten:)

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Agalar ile ps4 oynamaya git zamanla unutursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...