Aşık olduğum kişiyi aklımdan nasıl çıkarabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Karşına ilerde bambaşka kişilerde gelicek çok takma kafana

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kankacım öncelikle geçmiş olsun bu aşk belasına düştüğün için , bende senin gibiydim üniversiteye kadar kızlarla konuşmak flan sevgililik saçma geliyordu üniversiteye gittiğimde durduk yere sınıfımdan birine tutuldum kızla bakışıyorduk felan sonra yakınlaşmaya başladık arkadaş olduk felan derken çok güzel zamanlar geçirdim fakat sevgili olmadık ve onunla vakit geçirdikçe onu daha çok düşünmeye başladım özet geçiyorum şuan ama eğer başta ben onunla muhabbet etmeseydim belkide 1 ay sonra unutuacaktım ama 3 sene oldu hala unutamıyorum sana tavsiyem onunla vakit geçirme yoksa hiçbirşekilde unutamazsın :(

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
onunla geçirdiğin süreden daha fazlasını başkasıyla geçirince unutursun yada çevren değişirse başka birine aşık olursan onunla ilgili hayatında hiçbirsey kalmazsa birden unutuyorsun

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
merhaba hocam yaklasık 4 yıllık bir ilişkim bitti üzülmedim neden dersn dünyada 5 milyar kadın var bir kadın ıcın canımı yakamam modum düşüktü biraz sonra oyuna kendımı çok başladım klan savasları falan sonra aksam saat 7 den sonra dısarı cık gez genelde gece insan zihni daha ferah gez dolas cafeye gıt dalganı tut baska kızlara yaz ne bılım flört yap ama canını sıkma annen baban hayatta ise dünyanın en sanslı insanısın

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Normalde hayatım boyunca sevgili yapmayı boş bulan, insanın kendi kendine yetebileceğini düşünüyordum ve savunuyordum. Kendimi bildim bileli hiçbir kız gözüme güzel gelmedi kişiliğime uymadı zaten bende bu konuları çok sevmezdim kendi kendine yeten insanlar gibi hayatını yaşayıp gitmek istiyordum. Taki o an gelene kadar hayatımda hiç hissetmediğim gibi farklı hissettim kaç kere okul değiştirdim gerek yaşıtımdan büyük gerek yaşıtımdan küçük insanlarla konuştum çevrem çok genişti kültürlü ve bilgili bir aileden geliyorum. Babam ülke gündemlerini çok sıkı takip eder ve ekonomi bilgisi çoktur yanı kısacası normale göre daha olgundum diyebilirim(egoist gibi kendim söylemiyorum gerek hocalarım gerekse benden büyük insanlar bana böyle söylediler o yüzden :D)
Neyse konuya geliyorum derslerimde başarılı her yıl not ortalaması 95 üzerinde olan fen lisesinde okuyan biriydim seneye üniversite sınavım var. sınıfa yeni bir kız geldi (eski sınıfında taciz ediliyormuş sınıf değiştirmiş). Neyse o gün geldi yanıma oturdu tanımlamam gerekirse fiziği 7/10 olan biriydi(bana göre anormal bir şekilde abartılacak bir tarafı yoktu). Bir kaç gün sohbet ettik falan sanki kendimi ruh eşimi bulmuş gibi hissettim yani çok farklı bir duyguydu hayatım boyunca aileme, akrabalarıma, çevreme insan kendi kendine yeter felsefem bir anda suya düştü. Sabah akşam aklıma geliyordu ders başarım bir anda yere çakıldı kendimi alıkoyamıyordum ders çalışırken ödev yaparken her daim aklımdaydı kendisi çoğu kişinin istediği kişiliğe sahipti( en kötüye bile iyi davranır tanımaya çalışır, asla ön yargılı yaklaşmaz, insanların dış görünüşlerine ve fikirlerine saygılı olur, kendi hatalarını kabul eder, ve insanların güvenini bilerek kaybetmek ona göre asla kabul edilemeyecek bir felsefeydi) anlayacağınız 10/10 bir kızdı. Fakat şöyle bir sorun var kız benim için olmazsa olmazım haline geldi ayrıca öğretmenlerim(kurs ve okul) başarımın bir anda düştüğünü depresyona falan mı girdiğimi düşünmeye başlamışlar. Sizce onu aklımdan nasıl atabilirim ?
1-Kıza açıl vs. yazmayın kızla şuan sevgili olamam ayrıca aynı sınıftayız bu konun yayılması durumunda öğretmenlerin kulağına gider ve veli çağrılır.
2-Kızın bakış açısından dolayı herkesle çok samimi çok rahat konuşamıyorum(sınıftaki kızlarda pek tanımadığından hakkında pek fazla bilgi edinemedim)
3-Kız bana çok güveniyor telefon şifresini falan biliyorum wp konuşmalarına ve insta konuşmalarına baktım herhangi bir sorun göremedim(sevgilisi yok)/telefonuna bakmama falan izin veriyor
4-Kızın bilgisayarına trojen attım tamamen normal hiçbir açığını bulamadım sanki tanrı gibi her şeyi tam kafayı yemek üzereyim
5-Kızla evlerimiz (kurslarımız) yakın olmadığından okul dışı hayatında neler yaptığını bilemiyorum sadece okulda birkaç bilgi edinebiliyorum.
Sınavlar pazartesi başlıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum nerdeyse hiçbir konuya çalışamadım sadece kurs ve derste dinlediklerim var aklımda.
Tek isteğim onu aklımdan çıkarmak nolur yardım edin
Gelecek kaygisi onu kafandan silmene yardimci olucaktir merak etme

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Zamanla unutursun takma kafaya

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
başka kişilerle konuş yalnız kalma çok arkadaş edin.

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Aklından çıkarsan kalbinden çıkmaz kardeeş en ufak bişeyde yine aklında merak etme unutamazsın...

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
aşk bu dostum unutmaya çalıştıkça daha çok hatırlarsın sıradan yaşamaya devam et yavaş yavaş aklına bile gelmeyecek zaten kafan rahat olsun

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Normalde hayatım boyunca sevgili yapmayı boş bulan, insanın kendi kendine yetebileceğini düşünüyordum ve savunuyordum. Kendimi bildim bileli hiçbir kız gözüme güzel gelmedi kişiliğime uymadı zaten bende bu konuları çok sevmezdim kendi kendine yeten insanlar gibi hayatını yaşayıp gitmek istiyordum. Taki o an gelene kadar hayatımda hiç hissetmediğim gibi farklı hissettim kaç kere okul değiştirdim gerek yaşıtımdan büyük gerek yaşıtımdan küçük insanlarla konuştum çevrem çok genişti kültürlü ve bilgili bir aileden geliyorum. Babam ülke gündemlerini çok sıkı takip eder ve ekonomi bilgisi çoktur yanı kısacası normale göre daha olgundum diyebilirim(egoist gibi kendim söylemiyorum gerek hocalarım gerekse benden büyük insanlar bana böyle söylediler o yüzden :D)
Neyse konuya geliyorum derslerimde başarılı her yıl not ortalaması 95 üzerinde olan fen lisesinde okuyan biriydim seneye üniversite sınavım var. sınıfa yeni bir kız geldi (eski sınıfında taciz ediliyormuş sınıf değiştirmiş). Neyse o gün geldi yanıma oturdu tanımlamam gerekirse fiziği 7/10 olan biriydi(bana göre anormal bir şekilde abartılacak bir tarafı yoktu). Bir kaç gün sohbet ettik falan sanki kendimi ruh eşimi bulmuş gibi hissettim yani çok farklı bir duyguydu hayatım boyunca aileme, akrabalarıma, çevreme insan kendi kendine yeter felsefem bir anda suya düştü. Sabah akşam aklıma geliyordu ders başarım bir anda yere çakıldı kendimi alıkoyamıyordum ders çalışırken ödev yaparken her daim aklımdaydı kendisi çoğu kişinin istediği kişiliğe sahipti( en kötüye bile iyi davranır tanımaya çalışır, asla ön yargılı yaklaşmaz, insanların dış görünüşlerine ve fikirlerine saygılı olur, kendi hatalarını kabul eder, ve insanların güvenini bilerek kaybetmek ona göre asla kabul edilemeyecek bir felsefeydi) anlayacağınız 10/10 bir kızdı. Fakat şöyle bir sorun var kız benim için olmazsa olmazım haline geldi ayrıca öğretmenlerim(kurs ve okul) başarımın bir anda düştüğünü depresyona falan mı girdiğimi düşünmeye başlamışlar. Sizce onu aklımdan nasıl atabilirim ?
1-Kıza açıl vs. yazmayın kızla şuan sevgili olamam ayrıca aynı sınıftayız bu konun yayılması durumunda öğretmenlerin kulağına gider ve veli çağrılır.
2-Kızın bakış açısından dolayı herkesle çok samimi çok rahat konuşamıyorum(sınıftaki kızlarda pek tanımadığından hakkında pek fazla bilgi edinemedim)
3-Kız bana çok güveniyor telefon şifresini falan biliyorum wp konuşmalarına ve insta konuşmalarına baktım herhangi bir sorun göremedim(sevgilisi yok)/telefonuna bakmama falan izin veriyor
4-Kızın bilgisayarına trojen attım tamamen normal hiçbir açığını bulamadım sanki tanrı gibi her şeyi tam kafayı yemek üzereyim
5-Kızla evlerimiz (kurslarımız) yakın olmadığından okul dışı hayatında neler yaptığını bilemiyorum sadece okulda birkaç bilgi edinebiliyorum.
Sınavlar pazartesi başlıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum nerdeyse hiçbir konuya çalışamadım sadece kurs ve derste dinlediklerim var aklımda.
Tek isteğim onu aklımdan çıkarmak nolur yardım edin
hocam başka kızlarla ilgilenebilirsin tek çözüm bu bence

Sou um brasileiro muito louco
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sakin ol, bir partiye git ve bir hastalığa yakalanana kadar birkaç kişiyle kal ve sonra otomatik olarak kafandan çıkar.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hayırlı olsun UNUTAMAZSIN bu kadar takıntıdan ve mükemmel birini bulduktan sonra ne kadar söylemeyin desen de açılman lazım

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Aynı durumu bende yaşıyordum başka işlerle meşgul olmaya çalış oyun oyna zaten 1-2 haftaya unutursun

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
maddiyata yonel kafanı dağıt hayatta daha onemli olan seylerı unutmussun hatırlamaya calıs zerresı kalmayacak D:

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Kendini başka bir şeye yoğunlaştır, bir hobi olabilir, bir uğraş olabilir. Emin ol zamanla unutacaksındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...