Aynı şeyleri bende yaptım ve bende yaşıyorum .d yan ekranımda 7/24 whatsapp açık sürekli çevrimiçi mi diye kontrol ediyorum mesaj atsa max 10 saniye sonra mesaj atıyorum sürekli boş bildirim ekranına bakıyorum, seviyorsan ve aşıksan yapabileceğin hiçbir şey yok sadece şunu düşünüp kendini rahatlatmalısın o özgür bir kız eğer ki sevgilin ise ve seni seviyorsa senden gitmeyeceğini bilirsin. Dün oturdum ağladım ve kız benimle birlikte ağlamaya başladı bana dediği cümle "Üzüleceksek beraber üzülür, güleceksek beraber güleriz" seven seviyor ama darlamaktan korkuyorum ve bu kuruntu haline geldi bende hiç bir türlü aşamıyorsun aradan biraz zaman geçsin o kuruntunun gideceğini düşünüyorum.Normalde hayatım boyunca sevgili yapmayı boş bulan, insanın kendi kendine yetebileceğini düşünüyordum ve savunuyordum. Kendimi bildim bileli hiçbir kız gözüme güzel gelmedi kişiliğime uymadı zaten bende bu konuları çok sevmezdim kendi kendine yeten insanlar gibi hayatını yaşayıp gitmek istiyordum. Taki o an gelene kadar hayatımda hiç hissetmediğim gibi farklı hissettim kaç kere okul değiştirdim gerek yaşıtımdan büyük gerek yaşıtımdan küçük insanlarla konuştum çevrem çok genişti kültürlü ve bilgili bir aileden geliyorum. Babam ülke gündemlerini çok sıkı takip eder ve ekonomi bilgisi çoktur yanı kısacası normale göre daha olgundum diyebilirim(egoist gibi kendim söylemiyorum gerek hocalarım gerekse benden büyük insanlar bana böyle söylediler o yüzden)
Neyse konuya geliyorum derslerimde başarılı her yıl not ortalaması 95 üzerinde olan fen lisesinde okuyan biriydim seneye üniversite sınavım var. sınıfa yeni bir kız geldi (eski sınıfında taciz ediliyormuş sınıf değiştirmiş). Neyse o gün geldi yanıma oturdu tanımlamam gerekirse fiziği 7/10 olan biriydi(bana göre anormal bir şekilde abartılacak bir tarafı yoktu). Bir kaç gün sohbet ettik falan sanki kendimi ruh eşimi bulmuş gibi hissettim yani çok farklı bir duyguydu hayatım boyunca aileme, akrabalarıma, çevreme insan kendi kendine yeter felsefem bir anda suya düştü. Sabah akşam aklıma geliyordu ders başarım bir anda yere çakıldı kendimi alıkoyamıyordum ders çalışırken ödev yaparken her daim aklımdaydı kendisi çoğu kişinin istediği kişiliğe sahipti( en kötüye bile iyi davranır tanımaya çalışır, asla ön yargılı yaklaşmaz, insanların dış görünüşlerine ve fikirlerine saygılı olur, kendi hatalarını kabul eder, ve insanların güvenini bilerek kaybetmek ona göre asla kabul edilemeyecek bir felsefeydi) anlayacağınız 10/10 bir kızdı. Fakat şöyle bir sorun var kız benim için olmazsa olmazım haline geldi ayrıca öğretmenlerim(kurs ve okul) başarımın bir anda düştüğünü depresyona falan mı girdiğimi düşünmeye başlamışlar. Sizce onu aklımdan nasıl atabilirim ?
1-Kıza açıl vs. yazmayın kızla şuan sevgili olamam ayrıca aynı sınıftayız bu konun yayılması durumunda öğretmenlerin kulağına gider ve veli çağrılır.
2-Kızın bakış açısından dolayı herkesle çok samimi çok rahat konuşamıyorum(sınıftaki kızlarda pek tanımadığından hakkında pek fazla bilgi edinemedim)
3-Kız bana çok güveniyor telefon şifresini falan biliyorum wp konuşmalarına ve insta konuşmalarına baktım herhangi bir sorun göremedim(sevgilisi yok)/telefonuna bakmama falan izin veriyor
4-Kızın bilgisayarına trojen attım tamamen normal hiçbir açığını bulamadım sanki tanrı gibi her şeyi tam kafayı yemek üzereyim
5-Kızla evlerimiz (kurslarımız) yakın olmadığından okul dışı hayatında neler yaptığını bilemiyorum sadece okulda birkaç bilgi edinebiliyorum.
Sınavlar pazartesi başlıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum nerdeyse hiçbir konuya çalışamadım sadece kurs ve derste dinlediklerim var aklımda.
Tek isteğim onu aklımdan çıkarmak nolur yardım edin
dc versene brom biodaki yanlış birşey sorucamAynı şeyleri bende yaptım ve bende yaşıyorum .d yan ekranımda 7/24 whatsapp açık sürekli çevrimiçi mi diye kontrol ediyorum mesaj atsa max 10 saniye sonra mesaj atıyorum sürekli boş bildirim ekranına bakıyorum, seviyorsan ve aşıksan yapabileceğin hiçbir şey yok sadece şunu düşünüp kendini rahatlatmalısın o özgür bir kız eğer ki sevgilin ise ve seni seviyorsa senden gitmeyeceğini bilirsin. Dün oturdum ağladım ve kız benimle birlikte ağlamaya başladı bana dediği cümle "Üzüleceksek beraber üzülür, güleceksek beraber güleriz" seven seviyor ama darlamaktan korkuyorum ve bu kuruntu haline geldi bende hiç bir türlü aşamıyorsun aradan biraz zaman geçsin o kuruntunun gideceğini düşünüyorum.
KazutoS φ#0111dc versene brom biodaki yanlış birşey sorucam
Sana Şu Kadar Diyim Kankacım Birisini Unutmak İçin Başka Bir Kişiyle Olmak Zorundasın Başka Kişi Olmaz Diyorsan Da Senelerce Aklına Gelicek Ama Alışıcaksın Ben Hala Hatırlıyorum Ama Alıştım.Normalde hayatım boyunca sevgili yapmayı boş bulan, insanın kendi kendine yetebileceğini düşünüyordum ve savunuyordum. Kendimi bildim bileli hiçbir kız gözüme güzel gelmedi kişiliğime uymadı zaten bende bu konuları çok sevmezdim kendi kendine yeten insanlar gibi hayatını yaşayıp gitmek istiyordum. Taki o an gelene kadar hayatımda hiç hissetmediğim gibi farklı hissettim kaç kere okul değiştirdim gerek yaşıtımdan büyük gerek yaşıtımdan küçük insanlarla konuştum çevrem çok genişti kültürlü ve bilgili bir aileden geliyorum. Babam ülke gündemlerini çok sıkı takip eder ve ekonomi bilgisi çoktur yanı kısacası normale göre daha olgundum diyebilirim(egoist gibi kendim söylemiyorum gerek hocalarım gerekse benden büyük insanlar bana böyle söylediler o yüzden)
Neyse konuya geliyorum derslerimde başarılı her yıl not ortalaması 95 üzerinde olan fen lisesinde okuyan biriydim seneye üniversite sınavım var. sınıfa yeni bir kız geldi (eski sınıfında taciz ediliyormuş sınıf değiştirmiş). Neyse o gün geldi yanıma oturdu tanımlamam gerekirse fiziği 7/10 olan biriydi(bana göre anormal bir şekilde abartılacak bir tarafı yoktu). Bir kaç gün sohbet ettik falan sanki kendimi ruh eşimi bulmuş gibi hissettim yani çok farklı bir duyguydu hayatım boyunca aileme, akrabalarıma, çevreme insan kendi kendine yeter felsefem bir anda suya düştü. Sabah akşam aklıma geliyordu ders başarım bir anda yere çakıldı kendimi alıkoyamıyordum ders çalışırken ödev yaparken her daim aklımdaydı kendisi çoğu kişinin istediği kişiliğe sahipti( en kötüye bile iyi davranır tanımaya çalışır, asla ön yargılı yaklaşmaz, insanların dış görünüşlerine ve fikirlerine saygılı olur, kendi hatalarını kabul eder, ve insanların güvenini bilerek kaybetmek ona göre asla kabul edilemeyecek bir felsefeydi) anlayacağınız 10/10 bir kızdı. Fakat şöyle bir sorun var kız benim için olmazsa olmazım haline geldi ayrıca öğretmenlerim(kurs ve okul) başarımın bir anda düştüğünü depresyona falan mı girdiğimi düşünmeye başlamışlar. Sizce onu aklımdan nasıl atabilirim ?
1-Kıza açıl vs. yazmayın kızla şuan sevgili olamam ayrıca aynı sınıftayız bu konun yayılması durumunda öğretmenlerin kulağına gider ve veli çağrılır.
2-Kızın bakış açısından dolayı herkesle çok samimi çok rahat konuşamıyorum(sınıftaki kızlarda pek tanımadığından hakkında pek fazla bilgi edinemedim)
3-Kız bana çok güveniyor telefon şifresini falan biliyorum wp konuşmalarına ve insta konuşmalarına baktım herhangi bir sorun göremedim(sevgilisi yok)/telefonuna bakmama falan izin veriyor
4-Kızın bilgisayarına trojen attım tamamen normal hiçbir açığını bulamadım sanki tanrı gibi her şeyi tam kafayı yemek üzereyim
5-Kızla evlerimiz (kurslarımız) yakın olmadığından okul dışı hayatında neler yaptığını bilemiyorum sadece okulda birkaç bilgi edinebiliyorum.
Sınavlar pazartesi başlıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum nerdeyse hiçbir konuya çalışamadım sadece kurs ve derste dinlediklerim var aklımda.
Aklından çıkarabilmen pek mümkün değil. İnsan beyni, zekası algoritması gereği "kötülük" görmediği müddetçe duygusal bütünlüğünü korumaya devam ediyor. Önünde iki seçenek var(bana göre) ya kızla birlikte ders çalışacaksın ya da kıza karşı beslediğin sempatiyi kaybetmek için sana kötülük etmesini sağlayacaksın. Ama ilk seçenek daha iyi gibi duruyor.Normalde hayatım boyunca sevgili yapmayı boş bulan, insanın kendi kendine yetebileceğini düşünüyordum ve savunuyordum. Kendimi bildim bileli hiçbir kız gözüme güzel gelmedi kişiliğime uymadı zaten bende bu konuları çok sevmezdim kendi kendine yeten insanlar gibi hayatını yaşayıp gitmek istiyordum. Taki o an gelene kadar hayatımda hiç hissetmediğim gibi farklı hissettim kaç kere okul değiştirdim gerek yaşıtımdan büyük gerek yaşıtımdan küçük insanlarla konuştum çevrem çok genişti kültürlü ve bilgili bir aileden geliyorum. Babam ülke gündemlerini çok sıkı takip eder ve ekonomi bilgisi çoktur yanı kısacası normale göre daha olgundum diyebilirim(egoist gibi kendim söylemiyorum gerek hocalarım gerekse benden büyük insanlar bana böyle söylediler o yüzden)
TR'nin psikologları değişik, çözüm bulayım derken dert edinir kendine.Psikolağa felan git kafayı yemeden
ratı zaten tek seferlik yaptım ilk açtığında bilgisayar bilgilerini atıyor sonra çalışmıyor tek kullanımlık gibi düşünebilirsin kendini siliyor"Sizce onu aklımdan nasıl atabilirim ?"
Bunu gerçekten istediğine emin misin aşk bi insanın başına gelen hem en güzel hem de en kötü şeydir.
1- açılma konusudna yazdığına istinaden şunu demek istiyorum kızla arkadaş ol ve bu arkadaşlığı devam ettir bırak o sana gelsin
"4-Kızın bilgisayarına trojen attım tamamen normal hiçbir açığını bulamadım sanki tanrı gibi her şeyi tam kafayı yemek üzereyim" dostum bunu derhal bırakmalısın bu sana gerçekten çok ciddi zarar verir hayatında kimseye güvenmeme paranoyaklık gibi sorunlar oluşturur birine güvenme konusunda ben elimden geleni yaparım tüm inancımla güvenirim eğer başıma bir şey gelirse onun ayıbıdır ve değerimi haketmiyor gibi kavramlar oluşturmalıdır eğer bu güveni yapay olarak sağlarsan bu ortaya çıkarsa eğer bütün her şey biter emin ol bunu istemezsin
"Tek isteğim onu aklımdan çıkarmak nolur yardım edin"
Bu dediğin imkansız dostum sen aşık olmuşsun ve bundan vazgeçmek yerine bu sürecin tadını çıkar inan bana hayatının en ama en güzel zamanlarındasın. Senin adına çok sevindim umarım mutlu olursun ama o ratı sil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?