Bro erzurumluyum yümeyi bilmiyorum coğrafya kaderdirdeniz kuvvetleri falan oluyorsa yapılabilir bence. eğer deniz veya hava olursa çok güzel olur.
sen bilirsin oyak sistemi diye birşey varmış para birikiyormuş iyi para veriyorlarmış doğru mu ?5 sene Güneydoğu da çalıştım inan hiç bir faydasını görmedim.
Kanka napiyim gidip nazi askeri mi olayımbro türkiyede biraz zor ya mutlu olabileceğini ve parasının iyi olacağını düşünmüyorum yurt dışında bu işlere çok daha fazla para veriliyor
Kanka bir çok işte çalıştım, garsonluk,fabrika,kryeik,kaçakcılıkbence yapılmaz emir altında çalışmayı sevmiyorum hem kelle koltukta bence yapılmaz ama sen bilirsin
bende çalıştımda ben askerde yapamam ona rağmenKanka bir çok işte çalıştım, garsonluk,fabrika,kryeik,kaçakcılıkhepsinde emir altındasın hep bi üstün oluyor belkide bunu hazm edemiyoruz
Şans dile dostum bana kararımı verdim askerliğe başvuru mu yapıcam önümüz deki ay sözleşmeliler açılıyorbende çalıştımda ben askerde yapamam ona rağmen
Hayırlısı olsun hakkında dostum herşey gönlünce olsunŞans dile dostum bana kararımı verdim askerliğe başvuru mu yapıcam önümüz deki ay sözleşmeliler açılıyor
bol şans umarım pişman olmazsınŞans dile dostum bana kararımı verdim askerliğe başvuru mu yapıcam önümüz deki ay sözleşmeliler açılıyor
bi ömür birilerine emret komutanım demeyi düşün eğer bu seni rahatsız etmezse yapmalısınAskerden geleli yaklaşık 1 ay oldu, askerliği çogu insandan farklı olarak çok sevdim meslek olarak yapmayı düşünmüyorum, bir rütbeli olarak yapmadıgım için askerliğin tam olarak zorlukları hakkında hiçbir fikrim yok.
Silah kullanmayı seviyorum kanka onun içinde bunu istiyorum ama ediğin gibi daha dün ki bebelere komutanım çekmek zor olucakbi ömür birilerine emret komutanım demeyi düşün eğer bu seni rahatsız etmezse yapmalısın
ve unutma 50 yasınada gelsen 23 yasında bir subaya komutanım diceksin
z kusagi sonucta hepsi demiSilah kullanmayı seviyorum kanka onun içinde bunu istiyorum ama ediğin gibi daha dün ki bebelere komutanım çekmek zor olucak
Ben bu Z kuşağu saçmalığına dayanamıyorum, afedersiniz ama kendini bir bok sanan iki yabancı kelime öğrenip kulaktan duyma, sosyal medyadan duyma bilgilerle çok bilmiş gibi davranan cahil çocuk topluluğu olarak görüyorum %70 i için diyorum bunu. 97 Doğumluyum Z kuşağıyla aramızda bi fark yok hepsi kör cahilz kusagi sonucta hepsi demi
valla öyle napalimBen bu Z kuşağu saçmalığına dayanamıyorum, afedersiniz ama kendini bir bok sanan iki yabancı kelime öğrenip kulaktan duyma, sosyal medyadan duyma bilgilerle çok bilmiş gibi davranan cahil çocuk topluluğu olarak görüyorum %70 i için diyorum bunu. 97 Doğumluyum Z kuşağıyla aramızda bi fark yok hepsi kör cahil
Bilişim uzmanlıgı ve gtafikerlik yapıyorum ama askeriyenin açtıgını kontenjana göre yerleşiyoruzBence meslek herzaman iyi özellikle Bilgisayardan anlıyorsan rahattasın nöbet yok ve içtima girmessinn