Askerliği meslek olarak yapmalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Şuan belki heves ettin ama ilersini iyi düşün bir ömür böyle geçer mi hiç zannetmem ama tabi herşey zor kötü değil iyi imkanlarda askerlik iş olarak yapanlar da var

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
şuan kuzenim askerlik şubesinde memur yerinden memnun ama sürekli emir altında olmak asker olduğunu bilmek kasıyor biraz diyor

naXm
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Devlete çalışmak her zaman güzeldir ama en son çaren askerlik olsun

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
neden yapmayasın ki eğer seviyorsan ve cidden istiyorsan her mesleği yapabilirsin. Zorluklarını kabul ettikten sonra.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
güzel olabilir ama zor be olduysan Allah kolaylık versin ne diyim

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
askerlik hizmetimi tamaladığımda iyiki orada çalışmıyorum dedim. dışarıdan göründüğü gibi değil gece bir emir geliyor çat sbaha sınırdasın...

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gerçekten çok temiz bi düşüncen var kardeşim öncelikle seni tebrik ediyorum. asteğmenler felan var 4 yıllık üniversite mezunu olanlar için o meslek olabilir.

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Askerliği er olarak yaptıysan zaten tüm zorluklarını görmüşsün demektir.
Ülkemizde uzman çavuşlar vs profesyonel personelden sayılmamakta .
Barış döneminde ülkemizin bir çok bölgesinde er ler tarafından gülük rutin işlerinin ve ihtiyaçlarının halledildiği önemli günlerde ve tatbikat dönemlerinde sahneye çıkan ve bazı sınır bölgelerinde aktif rol yonanması gerektiğinde katınılması istenilen personeldir.

Askeri okulu okumadığını baz alarak şunu söyleyebilirim en fazla uzman çavuş olabilirsin ( özel bir başarı veyahut övgü almadığın takdirde de üst düzey bir komutan yada yetkili tarafından rütbe atmana mümkün değil ) , çalışma bölgene göre maaş ve tazminat alırsın yıpranma payı vs hepsi içinde .

Ülke şuan barış döneminde olduğu için batıda bir yerler de askeri personel olarak başlarsan iş hayatına ( sabah 5-6-7 arası ile akşam 5 dir çalışma saati , nöbetler hariç tatbikatlar hariç. ) emekliliğine kadar tatbikatlar ve özel günler dışında çok da bir iş yapmadan geçirebilirsin hayatını ve yanlış hatırlamıyorsam 3 yıldı galiba zorunlu doğu görevi onu da aradan çıkardın mı ya aranı iyi tutarak yada vukuat işleyerek tayinini alabilirsin istediğin yere.

Askerlikle ilgili sormak istediğin bir konu olursa buradayım ama zaten kendi ana sayfalarında
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bulabilirsin tüm sorularını.

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
benim askerliği yaptığım yerde uzman çok azdı üst rütbeli çoktu, uzmanları ayak işleri vs tarzı kullanıyorlardı genelde sorumluluk onlardaydı. üst rütbelilerin üstü gelince onlar devir alıyordu :D astsubaylık olayı ise, bencede olucaksan astsubay ol. belli bir gün sonra yükselebiliyorsunda , evlilik konsuna takılma. hali hazırda konuştuğun birisi yoksa ileride mutlaka olucak.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
şerefli bir meslek tabiki yapılır ama yıpranırsın
Post automatically merged:

Askerliği er olarak yaptıysan zaten tüm zorluklarını görmüşsün demektir.
Ülkemizde uzman çavuşlar vs profesyonel personelden sayılmamakta .
Barış döneminde ülkemizin bir çok bölgesinde er ler tarafından gülük rutin işlerinin ve ihtiyaçlarının halledildiği önemli günlerde ve tatbikat dönemlerinde sahneye çıkan ve bazı sınır bölgelerinde aktif rol yonanması gerektiğinde katınılması istenilen personeldir.

Askeri okulu okumadığını baz alarak şunu söyleyebilirim en fazla uzman çavuş olabilirsin ( özel bir başarı veyahut övgü almadığın takdirde de üst düzey bir komutan yada yetkili tarafından rütbe atmana mümkün değil ) , çalışma bölgene göre maaş ve tazminat alırsın yıpranma payı vs hepsi içinde .

Ülke şuan barış döneminde olduğu için batıda bir yerler de askeri personel olarak başlarsan iş hayatına ( sabah 5-6-7 arası ile akşam 5 dir çalışma saati , nöbetler hariç tatbikatlar hariç. ) emekliliğine kadar tatbikatlar ve özel günler dışında çok da bir iş yapmadan geçirebilirsin hayatını ve yanlış hatırlamıyorsam 3 yıldı galiba zorunlu doğu görevi onu da aradan çıkardın mı ya aranı iyi tutarak yada vukuat işleyerek tayinini alabilirsin istediğin yere.

Askerlikle ilgili sormak istediğin bir konu olursa buradayım ama zaten kendi ana sayfalarında
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bulabilirsin tüm
harikulade anlatım

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Askerden geleli yaklaşık 1 ay oldu, askerliği çogu insandan farklı olarak çok sevdim meslek olarak yapmayı düşünmüyorum, bir rütbeli olarak yapmadıgım için askerliğin tam olarak zorlukları hakkında hiçbir fikrim yok.
şart görevi dogu reis önce onu göze alcan formuna sporuna beslmene dikkat etcen düzenli uykun olcak ama sosyal aktiviten sıfır anca telefonda pubg oynarsın :)

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hakkında hayırlısı ama ben önermiyorum çünkü psikolojik olarak büyük bir çöküş yaşayacaksın
Kanka çok garip ruh hallerine sahibim ben psikolojim yeterince bozuk 5 dakka önce dünyalardan çok seviğim birşeyi 5 dakka sonra nefret edecek hale geliyorum dahada fazla bozulamaz diye düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Eğer gerçekten seviyorsan yapmalısın. Hayat senin hayatın sonuçta

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kanka çok garip ruh hallerine sahibim ben psikolojim yeterince bozuk 5 dakka önce dünyalardan çok seviğim birşeyi 5 dakka sonra nefret edecek hale geliyorum dahada fazla bozulamaz diye düşünüyorum
Yine de hakkında hayırlısı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...