- Konuyu başlatan
Bal porsuğu
Seçkin Üye
saolasın dostum herşey seninde gönlünce olsunYine de hakkında hayırlısı olsun
saolasın dostum herşey seninde gönlünce olsunYine de hakkında hayırlısı olsun
bizimde bir üsteğmenimiz vardı tam psikopattı tam kafadan kırık birisi diyebilirim doğudan gelmiş birisi ama bir yüzbaşı yada binbaşı yanında kuzu gibi kesiliyordu yüzbaşının üsteğmene ant 41 maddesini okutturduğunu biliyorum komutanların her türlü işini yaptıkAskerde ezilememek imkansız diye düşünüyorumYüzbaşı bölük komutanımız vardı bölükte aslan Alaya gidince kedicik oluyordu bizimde sonumuz öyle olucak galiba
![]()
dostum doğu görevleri bir astsubay yada as teğmen için daha iyidir ucuzluk,hayat bakımından doğu rütbeli askerler için daha iyidirAstsubayda olsam uzmanda olsam bu mesleği istiyorum beni korkutan aile kuramama olayı, doğu görevleri çok oluyor. zaten zorunlu doğu görevi olucak. tanıdıgım cogu komutan 30 yaşından sonra evlenmişti
Kime nasıl güvenecegini bilmiyorsun seviyorsun herşey on numara diyorsun ama bi bakmışsın herşey tepe taklak olmusbizimde bir üsteğmenimiz vardı tam psikopattı tam kafadan kırık birisi diyebilirim doğudan gelmiş birisi ama bir yüzbaşı yada binbaşı yanında kuzu gibi kesiliyordu yüzbaşının üsteğmene ant 41 maddesini okutturduğunu biliyorum komutanların her türlü işini yaptık
kendin komutanlarla iyi geçinirsen onlarda senle iyi geçinir yüzbaşı ile karşılıklı sigara içiyorduk biz adam kendisi çıkarıp veriyordu bize
dostum doğu görevleri bir astsubay yada as teğmen için daha iyidir ucuzluk,hayat bakımından doğu rütbeli askerler için daha iyidir
ancak asker olan ailesini kuramaz diye bişey yok ama evleneceksen de bir asker eşi çok sabırlı olması gerekli yani arkanda bekleyecek çok sabırlı bir eş lazım
teşekkür ederim, nasıl bir sağlık problemi bu arada çok geçmiş olsunbenimde küçüklükten beri hayalimdi sağlık sorunları nedeniyle olmadı inşallah olur yapabilirsin
Amin saolasın brobenim hayalimde astsubaylık var şuan lise dönemindeyim ileride astsubaylığı tercih ediyorum benim fikrim bu yönde tabiki askerliğini tamamlamış bireyler sana daha net şekilde yardımcı olur gönlünde ne varsa o olsun