Az uyunmasına rağmen çok uyuyormuş gibi hissetmek normal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Doktora gitmeden önce burada paylaşmak istedim, daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı? Uykum olsa dahi uyuyamadığım zamanlar oluyor. Bazen bir saatlik uykuyla okula falan gidiyorum ama sanki sekiz saat uyumuş gibi modda oluyorum. Bu normal mi?
Bendede oluyor bu genellikle stres veya uyku bozukluğundan oluyor bende bir etkisi olmadı ama sen yinede doktora git

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Düzenli uyku şart uyku düzenini değiştirmen gerek

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
baya enerjik birisi olmalısın uyumadıgın zamanlarda ne yapıyorsun otururmusun yoksa bol aktivitemi eger oturuyorsun ondan dolayıda olabilir en iyisini uzmanlar bilir tabi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ben gündüz uyuyorum gecede hep aktif oluyorum bendede öyle oluyor .

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Önemli bir sorun profesyonel destek alman lazım gibi görünüyor. Ben 12 saat uyusam bile 4-5 saat uyumuş gibi oluyorum...

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bence psikolojik bişey, yine de sağlıklı değil uyku düzeni kurup ona uy.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben 10 saat uyudugum zaman senki hiç uyumuyormuş gibi hissediyorum ilk defa zıt birisini gördüm

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Doktora gitmeden önce burada paylaşmak istedim, daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı? Uykum olsa dahi uyuyamadığım zamanlar oluyor. Bazen bir saatlik uykuyla okula falan gidiyorum ama sanki sekiz saat uyumuş gibi modda oluyorum. Bu normal mi?
herkesin yaşamak istediği bir durum bize de nasip olsa.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bunu daha önce yaşadım, bir iş bul ve ne kadar yorgun olduğunu gör ve sonra uyu

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bence gayet normal psikolojik olarak oluyor ne düşünüyorsak onu hissediyoruz beynimizde bunu bize yönlendiriyor ama normal bana kalırsa.

Suparaa
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
bende var o geç yatıyorum geri sabahın köründe uyanıyorum

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam ben iş dolayisiyla 3 gün üst üstte uyumamiş insanim hâla dinç idim ama biliyorsun zararli olduğu için zorla uyudum aslinda bir nevi işime geldi gece 4 5 de yatiyodum saat akşam 11 e kadar dayandim tuttum kendimi yataga bir anda bir uzandim sabah 10 olmuş haberim yok artik hep bu şekilde olmaya başladı

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Uyuma kaliten yüksektir veya çok enerjik birisndir ondan dolayı olabilir ama bu olay çok saçma

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bu olay sadece ben de oluyo sanıyodum meğerse sende de varmış hiç uyumadığım zaman oluyor sanki 10 saat uyumuş gibi zinde oluyorum ama bu geçici oldu benim için stresten ve psikolojik sorunlardan dolayı oluyormuş doktor öyle söyledi ama ben de hiçbiri yok çözemedi doktor ben de ki problemi şu an hala devam ediyor mu hayır nadir de olsa uyuyamıyorum tüm gün geziyom zombi gibi ama uyuyorum artık çoğu zaman sorun kendiliğinden çözüldü benim mevzu umarım seninki de biter yakın zaman ne kadar güzel gözükse de kötü bir durum yaşamadan bilemiyor insanlar güzel geliyor çoğularına :kekw:

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bir an önce bir doktora gür knkm biz doktor olmadığımız için burada yazablarin pek bir önemi olmayacaktır bence en sagliklisi bir an önce bir doktora gorunmen psikolojimden de olabilir ama dediğim gibi biz birsey bilemeyiz yetkili kişilere gozukmen en doğru karar olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk bu uyku düzenini kontrole almak istiyorsan uyandıktan sonra saba hiç uyumailk akşam biraz zor uyursun ama ondan sonra uykunda düzeni sağlamış olursun
gerçekten sinir olmaya başladım okul hayatımı etkilemiyor ama spora gidiyorum onun için gündüz uyumak zorunda kalıyorum nerdeyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...