Az uyunmasına rağmen çok uyuyormuş gibi hissetmek normal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
o nasıl olay bro bu ço kgüzel bişey gitme doktora boşver

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Keşke bende böyle olabilirsem bendede şöyle bir problem var geceleri saat 12.00 da uykum aşırı bastırıyor gözlerim kapanıyor lakin yatakta uykuya dalamıyorum son 2 haftadır böyleyim neden

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yorgunluk ve depresyona kaynaklı oluyor bazen insanın içi depresyondan kaynaklı sıkıntı ile dolunca uykuyu unutuyor ama bı bakiyorsun o sorun kalmamış sen 1 gün 24 saatin yaklaşık 13 saatini uykuda gecirmissin yani vücut topluyor en sonunda

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
antidepresan kullanıyosan bu durum yaşanabilir dostum aynısı bende bi dönem çok oluyodu

ANKA Akhenaton
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bende de oluyordu stress veya dengesiz yemek yemeyle alakalı veya başka bişey de kullanıyorsan olabilir bence bi doktora gitmende fayda var

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
daha erken uyumaya çalış ve uyandığın da yorgunluk istemiyorsan ZMA vitamini kullanabilirsin daha dinç ve enerjik kalkmanı sağlar b12,çinko,magnezyum var içinde

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bilimsel açıklamalara göre örneğin bir gün 5 saat uyudun ertesi gün 6 saat uyudun o önceki günün kat sayısına göre vücut uyumak istiyor veya uyumamak istiyor hergün düzenli bir saatte uyuyup aynı saate kalkman gerek dostum iyi çalışmalar

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
aga bendede uyku problemi var aşırı uykulu oluyorum yatağa geçiyorum kıvrana kıvrana 1 saate zor uyuyorum :(

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Nedenini tam olarak bilmiyorum ama, çok uyku ile az uykunun vücuda olan etkisi aynı oluyor.

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam vucut yeterli uykuyu belli saatlerde alıyor geriye kalan uyku birazcık keyif gibi kalıyor 12-2 gibi arası 2 saat uyuma 4 saat uykuya bedel 3-4 arası uyumada gene aynı şekilde iki katı kadar rahat uyutuyor oyüzden uyku saatlerinizi 1 saat geriden ayarlamak çok daha etkili sonuçlar doğruyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardo yattığın saate bağlı örnek veriyorum sabah yatarsan çok uyursun az gelir öğlen yatarsan az uyursun çok gelir

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bendede oluyor fakat sebebini bilmiyorum. doktora görünmeye gerek yok gibi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
fazla uyumakta zararlıdır az uyumakta en iyisi benim için 6 saat uykudur dinç kalırsın gün boyu uykunda çok gelmez sabahta kalkarken zorlanmazsın uyku düzenini 6 -7 saat bandında ayarlarsan daha sağlıklı olur

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka hepımızın ıstegı sende dogustan var ne doktoru boyle devam et

UFM

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
doğru saatlerde uyuyorsundur yada vücudun alışmıştır az uyumaya o yüzden yetiyordur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
uyku saatlerini değistirebilirsin kanka

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Doktora gitmeden önce burada paylaşmak istedim, daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı? Uykum olsa dahi uyuyamadığım zamanlar oluyor. Bazen bir saatlik uykuyla okula falan gidiyorum ama sanki sekiz saat uyumuş gibi modda oluyorum. Bu normal mi?
zararlı olabilir bilmiyorum fakat çok şanslısın ben okadar uyusam bile uykumun olduğu zamanlar oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...