ilaç vs kullandın mı yoksa uykunu düzeltmeye mi çalıştın?Çok kötü sinir bozucu bir durum bende de vardi zamanla geçti
Kendimi olduğunca uykusuz bıraktım örn 1 gün boyunca pc takıldım akşamında kafayı koydum öyle öyle oturduilaç vs kullandın mı yoksa uykunu düzeltmeye mi çalıştın?
anladım o da mantıklı teşekkür ederim.Kendimi olduğunca uykusuz bıraktım örn 1 gün boyunca pc takıldım akşamında kafayı koydum öyle öyle oturdu
Rica ederim dostum kafaya çok takma sal kendini düzeliranladım o da mantıklı teşekkür ederim.
where is ur advicenice keep it up
yurtta kaldığım için genelde içerisi sıcak oluyorHocam ilk olarak çok sıcak olan yerlerde yatmanı önermiyorum ve PC'nin olduğu odada uyuma bunlar uykunu bozar . eğer soğuk bir odada uyursan emin ol daha hızlı uykuya dalarsın , doktora gitmene gerek yok boş yere max ilaç yazar çünkü boşuna vucuda ilaç vermeye hiç gerek yok saat 11-12 arası yatıp 9 saatlik bir uyku alarak işi çözersin 1 ayda .
valla hocam havalar halen soğuk camları full açın öyle yatın öylede etkili olur .yurtta kaldığım için genelde içerisi sıcak oluyor![]()
ben zaten normalde soğuk ortamda yorgan ile uyumayı seviyorum kafama kadar çekipvalla hocam havalar halen soğuk camları full açın öyle yatın öylede etkili olur .
Hocam korkudan olmasın oben zaten normalde soğuk ortamda yorgan ile uyumayı seviyorum kafama kadar çekip
yok lan odada ztn 4 kişi kalıyoz tam makara zombi gelse korkmazsın hahahahHocam korkudan olmasın oyorganı kafama kadar çekiyorum diyince aklıma hep küçüklüğüm geliyor korkudan hep kapatırdım kendimi sonrada terlemekten su kalmazdı vucudumda o kadar çok terlerdim yani . sizde korku problemide yoktur inş varsa o'da sıkıntılı bi mesele .
yok lan odada ztn 4 kişi kalıyoz tam makara zombi gelse korkmazsın hahahah
kanka bana klasik bi avrupali gibi geldin bence normalDoktora gitmeden önce burada paylaşmak istedim, daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı? Uykum olsa dahi uyuyamadığım zamanlar oluyor. Bazen bir saatlik uykuyla okula falan gidiyorum ama sanki sekiz saat uyumuş gibi modda oluyorum. Bu normal mi?