ve en az 1 hafta böyle duzenlı ol ondan sonra alışıyorsun.uyku saatlerini degistirip duzenli uykuya gecmen lazim
hocam psikolojik bişey bu bende eskiden bu tarz bişey yaşıyordum ve gece 3 4 e kadar uyanıktım 7 de okula gidiyordum sanki 3 deyilde 8 9 saat dedin gibi uyumuş hisediyordum sonradan zorda olsa erken yatmaya başladım şuanlık 1 sıkıntı yokDoktora gitmeden önce burada paylaşmak istedim, daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı? Uykum olsa dahi uyuyamadığım zamanlar oluyor. Bazen bir saatlik uykuyla okula falan gidiyorum ama sanki sekiz saat uyumuş gibi modda oluyorum. Bu normal mi?
knk bende ne kadar uyusam da uykumu alamıyorum ya ama saat akşam 8 gibi falan yatayım sabah 6 da dinç kalkarım lakin 8 de uyuyunca da günüm boşa geçmiş gibi hissediyorum ki akşamları kendime vakit ayırabiliyorum tek sabahları full işteyim...Doktora gitmeden önce burada paylaşmak istedim, daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı? Uykum olsa dahi uyuyamadığım zamanlar oluyor. Bazen bir saatlik uykuyla okula falan gidiyorum ama sanki sekiz saat uyumuş gibi modda oluyorum. Bu normal mi?
knk önemli olan erken uyumak bu arada gece 11 de yat en geç ve sabah 7 de falan kalk bak bakalım bir nasıl kalkıyorsun ve bunu 1 hafta dene.Ben de tam tersini yaşıyorum. Günde 12 saat uyuyorum neredeyse ama ölü gibi kalkıyorum yataktan.