Az uyunmasına rağmen çok uyuyormuş gibi hissetmek normal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bende de durum tam tersi. Fazla uyuyup, az uyumuşum gibi hissediyorum. Vitamin sorunlarından falan heralde.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Aşırı yorulup kısa uyuyunca sanki kış uykusu gibi anladın? :D

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sanırım normal aynısını sürekli ben de yaşıyorum. bazen de çok uyusam bile uykulu uyanıyorum sanki tam uyuyamamisim gibi

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knka sen en iyisi ciddi bir teşhis için doktora bir görün daha yararlı olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Psikolojik olarak da bir yorgunluğun vardır doktora gitmeni tavsiye ederim cidden

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ben de tam tersini yaşıyorum. Günde 12 saat uyuyorum neredeyse ama ölü gibi kalkıyorum yataktan.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Benim gibi uyku düzenin bozuksa normal

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Doktora gitmeden önce burada paylaşmak istedim, daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı? Uykum olsa dahi uyuyamadığım zamanlar oluyor. Bazen bir saatlik uykuyla okula falan gidiyorum ama sanki sekiz saat uyumuş gibi modda oluyorum. Bu normal mi?
hocam psikolojik bişey bu bende eskiden bu tarz bişey yaşıyordum ve gece 3 4 e kadar uyanıktım 7 de okula gidiyordum sanki 3 deyilde 8 9 saat dedin gibi uyumuş hisediyordum sonradan zorda olsa erken yatmaya başladım şuanlık 1 sıkıntı yok

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Doktora gitmeden önce burada paylaşmak istedim, daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı? Uykum olsa dahi uyuyamadığım zamanlar oluyor. Bazen bir saatlik uykuyla okula falan gidiyorum ama sanki sekiz saat uyumuş gibi modda oluyorum. Bu normal mi?
knk bende ne kadar uyusam da uykumu alamıyorum ya ama saat akşam 8 gibi falan yatayım sabah 6 da dinç kalkarım lakin 8 de uyuyunca da günüm boşa geçmiş gibi hissediyorum ki akşamları kendime vakit ayırabiliyorum tek sabahları full işteyim...
Post automatically merged:

Ben de tam tersini yaşıyorum. Günde 12 saat uyuyorum neredeyse ama ölü gibi kalkıyorum yataktan.
knk önemli olan erken uyumak bu arada gece 11 de yat en geç ve sabah 7 de falan kalk bak bakalım bir nasıl kalkıyorsun ve bunu 1 hafta dene.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bence bunun zararını daha sonradan göreceksin doktora gitsen iyi olur düzen oluştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...