Bendede oluyor bu genellikle stres veya uyku bozukluğundan oluyor bende bir etkisi olmadı ama sen yinede doktora gitDoktora gitmeden önce burada paylaşmak istedim, daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı? Uykum olsa dahi uyuyamadığım zamanlar oluyor. Bazen bir saatlik uykuyla okula falan gidiyorum ama sanki sekiz saat uyumuş gibi modda oluyorum. Bu normal mi?
stres full zarar pozitif olmaya çalışınBendede oluyor bu genellikle stres veya uyku bozukluğundan oluyor bende bir etkisi olmadı ama sen yinede doktora git
o da kötü aslında uyku verim saatını kaçırıyorsunben gündüz uyuyorum gecede hep aktif oluyorum bendede öyle oluyor .
ben 12 saatlik yola gittim yoldada hiçbir şekilde yatamıyorum ondan dolayı 3aydır böyleyim artık kabus görmeye başlıyorum onun için kimseye önermiyorum böyle şeylero da kötü aslında uyku verim saatını kaçırıyorsun
herkesin yaşamak istediği bir durum bize de nasip olsa.Doktora gitmeden önce burada paylaşmak istedim, daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı? Uykum olsa dahi uyuyamadığım zamanlar oluyor. Bazen bir saatlik uykuyla okula falan gidiyorum ama sanki sekiz saat uyumuş gibi modda oluyorum. Bu normal mi?
olm iyi değil ki yaherkesin yaşamak istediği bir durum bize de nasip olsa.
gerçekten sinir olmaya başladım okul hayatımı etkilemiyor ama spora gidiyorum onun için gündüz uyumak zorunda kalıyorum nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?