- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
Arkadaşım ben en başından beri hiç bir şekilde bir şey kullanmadım, kullanmaya teşebbüs etmedim, yüklemedim indirmedim. Son zamanlarda ekstra olarak bilgisayar cpu sıcaklığını merak ettiğim için program indirdim. 2 valorant hilesi çıkmış 10 çıkmış 20 çıkmış gram umrumda değil, takibinde bile değilim bu durumun. Pcde valorant ve tft arası geçiş yapıyorum ekstra olarak bir şeyde yapmıyorumŞu vanguard'dan bir haber cahil sürüsünü dikkate dahi alma. gelelim neden ban yediğine
daha önce ban yemiş bir hesap girmeye çalıştıysan veya başşkası çalıştıysa eğer ki yapmaman gereken tek şey (internet kafe vb. başka bir bilgisayarda senin olmayan) oturum açtıysan. aktif olarak proxy değiştirerek 1'den fazla kez oyuna girmeye çalıştıysan sistem otomatik olarak cihaz banı atıyor. o hesaba bir daha giremeyeceksin zaten ancak cihaz banın kalkana dek beklemek zorundasın.
işlemciden ağ kartnıa sürüm serial no alıp üstüne bunların sürücü takibini yapıyor vanguard. Ancak güncelleme yapmadan birkaç ay öncesinin driverları ile win7 ultimate 64 bit kurarsan harici diske ya da oyunu daha önce kurmadığın herhangi bir diske. işletim sisteminden oynadığında girebiliyorsun.
Ban kalkar mı , ne yazık ki verilen tarihe kadar o ban kalkmayacak.
neden ban yediğin konusuna gelecek olursak : Vanguardın belli başlı takip ettiği kütüphaneler var dll'ler bunlardan birini , diskinde olmaması gereken yerde bulup işaretliyor. üstüne bir de herhangi bir program vanguard açıkken onu kullanmaya çalıştığında direkt olarak cezalandırılıyorsun ki hiç kimse direkt perma ban yemiyor kendimden biliyorum en az 2 farklı hile denemesi yapılmış olmalı ki vanguard komple sistemi kara listeye ekliyor. eğer hwid değiştirme vb. sistemsel yapıyla oynadıysan yine vanguard'ın algoritmasını sinirlendirmiş olabilirsin tekte kara listeye alıyor. ve son 3 günde 2 yeni valorant hilesi çıkmasının ardından senin böyle bir post atman şüphelendirici bence cracklenmiş ya da ücretsiz olan hileleri çalıştırmaya çalıştın başaramadın , ya da başardın sonucunda ban yedin yapılcak hiçbir şey yok donanım banının kalkmasını bekleyeceksin.