Ban yedim, yardımcı olacak veya fikir verecek var mıdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Şu vanguard'dan bir haber cahil sürüsünü dikkate dahi alma. gelelim neden ban yediğine
daha önce ban yemiş bir hesap girmeye çalıştıysan veya başşkası çalıştıysa eğer ki yapmaman gereken tek şey (internet kafe vb. başka bir bilgisayarda senin olmayan) oturum açtıysan. aktif olarak proxy değiştirerek 1'den fazla kez oyuna girmeye çalıştıysan sistem otomatik olarak cihaz banı atıyor. o hesaba bir daha giremeyeceksin zaten ancak cihaz banın kalkana dek beklemek zorundasın.
işlemciden ağ kartnıa sürüm serial no alıp üstüne bunların sürücü takibini yapıyor vanguard. Ancak güncelleme yapmadan birkaç ay öncesinin driverları ile win7 ultimate 64 bit kurarsan harici diske ya da oyunu daha önce kurmadığın herhangi bir diske. işletim sisteminden oynadığında girebiliyorsun.

Ban kalkar mı , ne yazık ki verilen tarihe kadar o ban kalkmayacak.
neden ban yediğin konusuna gelecek olursak : Vanguardın belli başlı takip ettiği kütüphaneler var dll'ler bunlardan birini , diskinde olmaması gereken yerde bulup işaretliyor. üstüne bir de herhangi bir program vanguard açıkken onu kullanmaya çalıştığında direkt olarak cezalandırılıyorsun ki hiç kimse direkt perma ban yemiyor kendimden biliyorum en az 2 farklı hile denemesi yapılmış olmalı ki vanguard komple sistemi kara listeye ekliyor. eğer hwid değiştirme vb. sistemsel yapıyla oynadıysan yine vanguard'ın algoritmasını sinirlendirmiş olabilirsin tekte kara listeye alıyor. ve son 3 günde 2 yeni valorant hilesi çıkmasının ardından senin böyle bir post atman şüphelendirici bence cracklenmiş ya da ücretsiz olan hileleri çalıştırmaya çalıştın başaramadın , ya da başardın sonucunda ban yedin yapılcak hiçbir şey yok donanım banının kalkmasını bekleyeceksin.
Arkadaşım ben en başından beri hiç bir şekilde bir şey kullanmadım, kullanmaya teşebbüs etmedim, yüklemedim indirmedim. Son zamanlarda ekstra olarak bilgisayar cpu sıcaklığını merak ettiğim için program indirdim. 2 valorant hilesi çıkmış 10 çıkmış 20 çıkmış gram umrumda değil, takibinde bile değilim bu durumun. Pcde valorant ve tft arası geçiş yapıyorum ekstra olarak bir şeyde yapmıyorum

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Gmail üzerinden mesajları kabul ediyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ya aşırı boş yapıyorsun ayrıca çeşitli forumlarda 2-şer 3er dakika arayla aynı postu yayman veya hwid spoofer'lara bakman da komik olay hem hileyle hurdayla işim yok masumum diyorsun hem de benim bile girmeye üşendiğim ziyaret etmediğim yerlerde der deva arıyorsun madem işin yok gücün yok hileyle nerden biliyorsun bunca siteyi 50 yorumu da geçmişsin yani burada bile bir rank kasmaya çalışmışsın sırf hile kullanmak için olduğunu düşünüyorum hile kullanmadıysan ban yemezsin önceki yazımda belirttiğim gibi üstelik tek seferde perma atmıyor da vanguardı kışkırtman gerekiyor ya da 1'den fazla kez denemen.....
Arkadaşım tek postu burda açtım, hwid spoofer ne bu konuda bilgim yok. Android APK indirmek için kullanıyorum burayı. Ben buraya yapacağım bir şey var mı diye bilgi amaçlı yazıyorum. Üslubun hoş değil. Burda riottan herhangi bi yetkili yok, onlara bir şey kanıtlamak için yazmıyorum

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kanka bilgisayarımda hile denilecek sadece makro var onuda bir senedir kullanmıyorum, cs go için kullanıyordum. Yani valoranta ne oluyorda banlıyor bu konudan dolayı beni. Bu olayı aklım almıyor. Millet 3 4 senedir lolde script kullanıp ban yemiyorum benim yapmadığım, kullanmadığım bir şeyden dolayı ban yiyorum. Hazmedemiyorum bu durumu
Valorant lolden çok daha fazla korunuyor bilgisayarında makronun bulunması dahi tehdit oluşturuyor.

10 Kasım 1938
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
benimde başıma geldi herhangi bir hile kulanıyorsan başka oyunda oyunun bitikten sonra kaldır ben öyle yapıyorum artık

♥ ҡąŗą ɠöẕℓüɱ şε√εɱεđïɱ ♥
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Kanla Geçmiş Olsun bende memory hackers vardı Bilgisayarımda Ban yedim Yani Bilgisayarında Herhangi bir oyunun Hilesi Olunca Ban Atıyorlar Ben anlamadımda =(

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kanla Geçmiş Olsun bende memory hackers vardı Bilgisayarımda Ban yedim Yani Bilgisayarında Herhangi bir oyunun Hilesi Olunca Ban Atıyorlar Ben anlamadımda =(
Herhangi bir yere bir şeyler yazdın mı kardo, açılması için çabaladın mı ? Ona göre boşa kürek çekmeyim

10 Kasım 1938
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Herhangi bir yere bir şeyler yazdın mı kardo, açılması için çabaladın mı ? Ona göre boşa kürek çekmeyim
knk zaten bir kere ban yemişsin adamlar vanguard ın üstüne koruma tanımadıkları için hata olmadığını belirtecek

♥ ҡąŗą ɠöẕℓüɱ şε√εɱεđïɱ ♥
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Kanka bir yere bişey yazmadım Açılması İçin de çabalamadım Allahtan oyuna yeni Başlamıştım knk para atacaktım allahtan atmadım =)

10 Kasım 1938
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka bir yere bişey yazmadım Açılması İçin de çabalamadım Allahtan oyuna yeni Başlamıştım knk para atacaktım allahtan atmadım =)
para yatıracaksan birtdaha hile programı bulundurma pc de yoksa o da gider :D

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Vanguard hile sistemi baya gelişmiş bi hile sistemi kanka pc'nde başka oyunlar için kullandığın bir hile varsa ondan da ban atabiliyor. ben wolftü hilesi kullanıyordum onun yüzünden ban yemiştim.

10 Kasım 1938
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ne bileyim kanka bi ümittir şansımı deneyim diyorum. Para atmıştım oyuna o koyuyor adama
agaaa bee para yatırmışsan dene şansını ama mail de belirt valorant oyununa ait herhangibir hile yazılımı bulundurmdaım diye

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Vanguard hile sistemi baya gelişmiş bi hile sistemi kanka pc'nde başka oyunlar için kullandığın bir hile varsa ondan da ban atabiliyor. ben wolftü hilesi kullanıyordum onun yüzünden ban yemiştim.
Kanka üzen kısmı o zaten, farklı bi oyun için bulundurduğum macrodan ban yemek zoruma gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...