Ban yememe hakkında bi kaç bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Dolu hesaplar ile hile yapmak bana saçma geliyor bi anlık dalgınlık ile ban yeme riski ortaya çıkıyor çünkü

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bilgilendirme için teşekkürler dostum lol de hiç kullanmadım ama kullanırsam eğlencesine denerim bunu

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hesabın ban yemeyi geciktirme olur henelde evade açık kapalı fark etmez sistemde fix olmuşsa yersi. Banı ama eski hesaplar geç yiyor denedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hocam skill dodgelerini yavaşlatıp yada kapatırsan mantıklı olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Ban 3 aydır yemiyorum ve tavsiye ederim lbreborn baya sağlam olmus ama youtube de paylaşınca fixlenir hile ve hilesiz kalırız sürekli ban atar lütfen paylaşmayınız.

Üye
4 HİZMET YILI
ban dalgası geldiğinde pek ban yememek gibi bir ihtimal olmuyor maalesef

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ben onaysız hileyi kullandım 1 . oyunda ban yedim onaylı hilede ban olmadıgını biliyorum bu kadar bilgim var

godfather
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Her türlü ban yiceksiniz kaçınılmaz bi dürüm bu genede ban daha geç yiyebilirsiniz ban wawe çıktından belli eski bi hesapta oynuyorum evade kapalı bi şekilde ve ban yemedim hala Oyundan çıktığımda bu bypassı kullanıyorum Link - sizinde yapmanızı tavsiye ediyorum ve eski hesap olursa daha geç ban yersiniz tekrardan söylüyorum
Öyle ama bazı püf noktalari var eski hesap olması falan elimde var baya eski hesaplar ordanda gitmeyi düşünüyorum brn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...