Duyduğum en saçma şey olabilir riotun hile koruma sistemi çöp ben sezon boyunca oynadıktan sonra bana ban atsa ne olur atmasa ne olur ?Riot'un oyunlarının hile koruma sistemi aşırı iyi derece buna çok ağırlık veriyorlar yani dediğin gibi kara listeye alıyorlar ve öyle banlıyorlar şu aralar bir ban dalgası varmış zaten o yüzden ban yeme ihtimaliniz kat kat artıyor.
Bu dediğin çok saçma sebebi şu Riot'un Lazysharp'ı ve Windsharp'ı uzun süre detected etmeme sebebi bir süre VALORANT'a çok ağırlık vermeleri ve birilerinin Anticheat'ı kapatması sebebiyle oldu. Bunu anticheat ekibi doğruladı birileri tarafından kapatıldığını ve bundan 1 hafta önce anticheat'ı açtığını söyledikten sonra bütün platformlar ban yemeye başladı bir tanesi dışında. Sadece Windsharp değil A'dan Z'ye detected olmuş platformlar bile bu süre zarfında yaklaşık 6 ay ban yenmedi ki benim kullandığım platform 3 maçta bir ban atıyordu eskiden. Ancak artık Anticheat'ı açtılar ve kapatmadıkları sürece sezon boyu oynayabileceğini düşünme genellikle 3 yada 4 oyunda banlanacaksınız maksimum dayanabileceğiniz gün sayısı taş çatlasın 5 gün olur. Riot'un anticheat'ı çöp değil bunu zamanla zaten anlayacaksın siz daha scriptte yenisiniz ve anticheat'ın kapandığı çok güzel bir zamanlamaya denk geldiğiniz için çöp ibaresini kullanıyorsun. Yapımcıların Core'u tamamen değiştirmeleri dışında sizler ban süresini uzatamazsınız eğer core değişmezse zaten sezon boyu yine 2-3 oyun sonra ban yediğinde çöp olmadığını anlayacaksın ki değiştirseler bile bir defa yakalandığı için çok uzun süre bandan kaçamayacaksınız. Gerçekler bunlar saatlik banlara kendinizi alıştırsanız iyi olur bence.Duyduğum en saçma şey olabilir riotun hile koruma sistemi çöp ben sezon boyunca oynadıktan sonra bana ban atsa ne olur atmasa ne olur ?
Güzel arkadaşım senin riot games dediğin 2-3 arkadaşın birleşip kurduğu bir şirket değil anticheat öyle kapalı falan unutulmaz buna gerçekten inanıyorsan paralel evranda falan yaşıyorsun her oyun için farklı bir ekip vardır eminimki böyle birşey olması imkansız.Bu dediğin çok saçma sebebi şu Riot'un Lazysharp'ı ve Windsharp'ı uzun süre detected etmeme sebebi bir süre VALORANT'a çok ağırlık vermeleri ve birilerinin Anticheat'ı kapatması sebebiyle oldu. Bunu anticheat ekibi doğruladı birileri tarafından kapatıldığını ve bundan 1 hafta önce anticheat'ı açtığını söyledikten sonra bütün platformlar ban yemeye başladı bir tanesi dışında. Sadece Windsharp değil A'dan Z'ye detected olmuş platformlar bile bu süre zarfında yaklaşık 6 ay ban yenmedi ki benim kullandığım platform 3 maçta bir ban atıyordu eskiden. Ancak artık Anticheat'ı açtılar ve kapatmadıkları sürece sezon boyu oynayabileceğini düşünme genellikle 3 yada 4 oyunda banlanacaksınız maksimum dayanabileceğiniz gün sayısı taş çatlasın 5 gün olur. Riot'un anticheat'ı çöp değil bunu zamanla zaten anlayacaksın siz daha scriptte yenisiniz ve anticheat'ın kapandığı çok güzel bir zamanlamaya denk geldiğiniz için çöp ibaresini kullanıyorsun. Yapımcıların Core'u tamamen değiştirmeleri dışında sizler ban süresini uzatamazsınız eğer core değişmezse zaten sezon boyu yine 2-3 oyun sonra ban yediğinde çöp olmadığını anlayacaksın ki değiştirseler bile bir defa yakalandığı için çok uzun süre bandan kaçamayacaksınız. Gerçekler bunlar saatlik banlara kendinizi alıştırsanız iyi olur bence.
Script olayına yeni girmedim elobuddy varkende ben bu işin içindeydim hala daha içindeyim kardeşim çok bilmişlik yapma milleti yanlış yönlendirme.Bu dediğin çok saçma sebebi şu Riot'un Lazysharp'ı ve Windsharp'ı uzun süre detected etmeme sebebi bir süre VALORANT'a çok ağırlık vermeleri ve birilerinin Anticheat'ı kapatması sebebiyle oldu. Bunu anticheat ekibi doğruladı birileri tarafından kapatıldığını ve bundan 1 hafta önce anticheat'ı açtığını söyledikten sonra bütün platformlar ban yemeye başladı bir tanesi dışında. Sadece Windsharp değil A'dan Z'ye detected olmuş platformlar bile bu süre zarfında yaklaşık 6 ay ban yenmedi ki benim kullandığım platform 3 maçta bir ban atıyordu eskiden. Ancak artık Anticheat'ı açtılar ve kapatmadıkları sürece sezon boyu oynayabileceğini düşünme genellikle 3 yada 4 oyunda banlanacaksınız maksimum dayanabileceğiniz gün sayısı taş çatlasın 5 gün olur. Riot'un anticheat'ı çöp değil bunu zamanla zaten anlayacaksın siz daha scriptte yenisiniz ve anticheat'ın kapandığı çok güzel bir zamanlamaya denk geldiğiniz için çöp ibaresini kullanıyorsun. Yapımcıların Core'u tamamen değiştirmeleri dışında sizler ban süresini uzatamazsınız eğer core değişmezse zaten sezon boyu yine 2-3 oyun sonra ban yediğinde çöp olmadığını anlayacaksın ki değiştirseler bile bir defa yakalandığı için çok uzun süre bandan kaçamayacaksınız. Gerçekler bunlar saatlik banlara kendinizi alıştırsanız iyi olur bence.
Elobuddy varken de içindeydin ve bu dediklerime inanmıyorsun yanlış yönlendirdiğimi düşünüyorsun, anlıyorum SAFE TO USE diyorsun...Güzel arkadaşım senin riot games dediğin 2-3 arkadaşın birleşip kurduğu bir şirket değil anticheat öyle kapalı falan unutulmaz buna gerçekten inanıyorsan paralel evranda falan yaşıyorsun her oyun için farklı bir ekip vardır eminimki böyle birşey olması imkansız.
Post automatically merged:
Script olayına yeni girmedim elobuddy varkende ben bu işin içindeydim hala daha içindeyim kardeşim çok bilmişlik yapma milleti yanlış yönlendirme.
yok açmıycam sadece daha önce scriptle oynadgum pcyle oynucam
[/Q
oyna bro 0 sıkıntı o zaman.yok açmıycam sadece daha önce scriptle oynadgum pcyle oynucam
ister safe kullan ister bangır bangır ben scriptim diye bağır hiçbir farkı yok bunu hala anlamadınız kardeşim arkadaşımla birlikte kullanıyoruz her maça birlikte girip birlikte çıkıyoruz urf oynadık okadar sc ile derecelide rank kastık karşımıza ne adamlar geldi ticket atacağını söyleyen bir çok rapor yedik benim hesaplar ban yedi arkadaşımın hesaplarından biri ban yedi biri yemedi hala daha açık hesap ve şuan o hesapla oyun girmiyoruz belki ileride banlanmaz diye benim inancım o hesapta ban yiyecek zamanı geldiğinde sana pm atıyorum bana lütfen anti cheat sistemini kapalı unuttuklarına dair resmi bir kanıt göster.Elobuddy varken de içindeydin ve bu dediklerime inanmıyorsun yanlış yönlendirdiğimi düşünüyorsun, anlıyorum SAFE TO USE diyorsun...Diğer konuda kanıtları da attım hatta discord adresini özelden at o sunucuyu sana atayim canlı canlı bak ekip başındaki adam kapanmış diyor bende onu diyorum..
![]()