beyler lise anınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
lisedeki en komik anılarınızı anlatırmısınz beyler :mum:

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Lise son da Edebiyat dersi yada biyoloji dersi olması lazım dı yanlış hatırlamıyorsam neyse derse hoca girmeden önce bir şaka yapalım dedik ama sağlam bir eşşek şakası olacaktı sınıftan 5 tane sivri zekalı bende dahil aklımıza bir fikir geldi
Fikir şuydu;
Hoca derse girdi tahta da bir tane güzel usturuplu çizilmiş bir kuş resmi çizdik çıkmayan kalemle de resimin içine subliminal mesaj olarak pe..is çizdik
Hoca tahyayı silgi ile sildi ve p** s i gördü hocamızda bayan hoca yani kadın sırf 10 dk onu silmekle uğraştı ama biz sınıfça gülmekten yerlere yattık
:D

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Dur anlatayım :D
Sınıftayız uzun eşek oynuyoruz yarı kız yarı erkek Ben yastğım şimdi bi kız var benım bacak arama kafasını koydu :D neyse bi çokcuk var 80 85 kilomu neydı bi atladı herkez yere kız alt ta kaldı tişortü cıktı südyenle kaldı o kız adına üzüldüm o durumda oldugundan dolayı ama komik bir anıydı :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
cuma okul çıkışı istiklal marşı okunacak. millet kendi arasında konuşuyo gülüyo falan. müdür yardımcısı o sırada mikrofona geçti ve yıllarca unutulmayacak cümleyi sarf etti :

- aranızda bazı kendini bilmezler var, onlar kendilerini biliyorlar.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aga uzun eşek oynuyorduk arkadaş hızını alamayıp duvara çarptı kafayı duvar çatladı

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
mahmut hoca ile hababam sınıfı okuldan kaçma olayı başıma geldi :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ben milli takımda da olmak üzere çeşitli takımlarda voleybol oynuyordum 9. sınıfta da okul takımındayken okulda bir grup ben ve arkadaşıma sataşmıştı onlar 4 biz 2 kişiydik durmadım tabi saldırdım ben ama yanımdaki arkadaşım direk merdivenden aşağı doğru koşmuştu. şaşırmayacaksınız tabi güzel bir dayak yedim ben daha sonra bu benim kaçan eleman bizim takımı (yedeklerle 12 kişi) almış arkasına çocukların üzerine çullanmışlardı hayatımda unutmayacağım bir andı. ben kendime ve ona güvenmiştim o ise arkamızda duracak kalabalığa

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bir gün hocaya sigara içerken yakalanmıştık tuvalette hoca bizi sıraya dizdi 5 kişiyiz bizimkiler sigarayı tuvalete attılar yanımdaki arkadaşın ağzından duman çıkıyor ben içmedim hocam dedi
:D
Disipline yollayacak zannettik ama hoca "sizi disipline yollayacaktım ama size bir şanş tanıyorum ,bana da 1 paket sigara verirseniz anlaşırız dedi.Tereddüt etmeden arkadaşlar 2 paket sigara vermişti hocaya"
Bizim arkadaşta şunu demişti ;
"Bu yav***k olan öğretmenlere 2 paket sigaraya herşeyi yaparlar"dedi
Hocanın arkasından bunu dedi hoca arkasını bir döndü biz koridordan aşağı topukladık

Bu da böyle bir anımız dı işte

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
pc sınıfındaki bilgisayarlara keyloger yüklemiştim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
11. sınıfta tuvalette sigara içerken beden hocasına yakalanmıştık bi tane de o istedi hep beraber içtik :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
nazar etme buralıyım boşunadır sözün bana benden yar olmaz sana.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
aynı tuvalet kabınınde arkadasla sigara içerken müdüre yakalanmıştık

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ulan hiç unutmam bi gün sıınıfta hocanı işi vardı serbest bıraktı son 15 dk bizde arkadaşalrla didişiyoruz bende bi olay anlatıyorum anlattığım şeye kendimi o kadar kaptırmıişım ki bi yandan gülüyoruz bi yandan anlatıyorum en sonunda or.ço.. diye bi bağırmışım :D

⚝⚝⚝ ♏︎ ℰ Ⓞ ⚝⚝⚝
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Her cuma namaza diye çıkıp namaz vaktinde içip okula gelirdik hızlı zamanlarımdı

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sınıfta uzun eşek oynuyorduk şe...siz arkadaş mübarek üstümüze zıplamıyor sanki kavagaya gidiyor uçan tekmeyle geldi bilğin yüzüme lak tekmeyi bi geçridi ben yerde kalakaldım.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Mahmut hoca diye bir hocamız vardı dalga geçerdik hep :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Lise'de bi arkadaşın sırasına yapıştırıcı sürdük o ara sınav olucaz tabi neyse oturdu sınavı bitirdi bi kalkmaya çalıştı kalkamadı bize bağırdı kalkamıyorum diye sonunda pantolon yırtıldı tabi :D :D

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tuvalette çocugun biri sabun delmişti müdür çocugu ögrenip tüm okula yaygara etmişti hiç unutmadıgım bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...