beyler lise anınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
okuldan kaçmak için aşağı indik arkadaşlarla bizim sınıf 2. kattaydı sınıftakiler bize yukardan çantaları atarken 1. kattaki hoca camdan kafayı çıkarıp bize baktı sınıftakiler onu görmediği için hayla atıyorlar çantaları tabi bizde birşey diyemiyoz çantanın teki az daha hocanın kafaya gelicekti Allah tan insaflı hoca bize bişey yapmadı

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sıra arkadaşın tikinle oynayıp hocanın kaarşısında sövmek....
hocaya abi demek UHSUSHSUSHSUSH
birde okuldan kaçmaya çalışan kişiyi görmüştüm hoca sınıfta kaçan cocuğu gormuyo bende hoca yok sanıyorum unutmuşum hocayı mal gibi kalktım ayağa ne kaçıyon lan y*rr*m diye bağırmıştım shsushsushu cuma günüydü hiç unutmuyorum ushsushsush

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Okulda klasik en arka sırada derste uyuyordum hocada edebiyat dersi anlatıyor hoca biraz yaşlı sesim kisiliyor cocuklar biriniz okumaya devam edin demişti bende sesininin tellerini s*****m demiştim önümde kuzenim oturuyordu hocada kim söyledi onu diye bulamaya çalıyordu kuzenim hemen beni söylemişti sonra disiplin falan saçma saçma işler

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
lise 1 de arkadaşı havaya atarken hoca kapıdan bir girdi bıraktı çocuğu bide şişkoydu tam hocanın önüne düştü çocuk o gün çok gülmüştük :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
1.54 bi beden hocamızdan dayak yemeye çalışmıştım. adam o kadar küçüktü boyu falan yetmiyo omuzuma vuruyodu. bi üzüldüm adama gülüyolar falan kafamı falan eğmiştim adama. yazık yav hala kısa kaç sene oldu uzamadı.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
lisede büyük abdestim gelmişti izin aldım gitmek için hoca izin vermedi tekrar gittim bu seferde öğrenci göndermişti yanımda sanki bişey yapıcakmıışız gibi tuvaletimide yapamamıştım çok zor bir gündü :confused:

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
İstiklar marsinda sinifta dururduk camdan bakardik tam asagida okunurdu biara müdürle goz goze geldik sinifin onundeydi bayrak tam obur gun sabah bizi yanına çağırmıştı azarlamisti

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
pc sınıfındaki bilgisayarlara keyloger yüklemiştim
allah kurtarsın keylogger bende akıllı tahtaya yükledim bi gün okula gitmedim arkadasla konusuyoruz whatsaptan hoca tahtada birşey acıyor kapatıyorum ben en sonda formatlamıslar tahtayı

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Lise boyunca arka sırada uyuduğum dan hiç anlatılabilecek bir anım olmamıştı.

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Lise son kimya dersinden sıkılıp çıkmıştım hedefte lavaboda sigara içmek vardı neyse bir arkadaşımla karşılaştım gidip beraber dönecektik sigarayı ilk yarı benimdi arkadaş tabi lavabonun önünde nöbet tutuyordu neyse ben bitirdim arkadaşa saldım nöbete ben geçtim arkadaş ilk fırtını almadan bizim güvo yangın merdivenlerinden inip depo kapısını tekmeleyip şafak operasyonu yapar gibi bastı bizi tabi arkadaş paket oldu ben yırtmıştım ondan sonra bizim olağanüstü müdürümüzün isteğiyle erkekler toletinin bütün kapılarını yuvarlak biçimde delikler açmışlardı buda böyle bir anımdı iyi günler.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tuvalette sigara içerken yakalnmıştık

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yolda kuru sıkı mermisi görmüştüm attım cebime okulda çocuk gördü ver bi bakiyim dedi gerzek bi kıza vermiş oda kız elinde oynarken hocanın ayağının dibine düşürüyo müdürün yanına gitmiş benden aldığını söylemiş ben çıktım iyce sarmış kağıda ne bu dedi mermi dedim ne işi var bunun burda şimdi patlarsa ne olucak dedi bişe olmaz kuru sıkı dedim konuştu konuştu sonra bana örgün eğitime son vericeğini söyledi bende vedalaşıyorum pc hocası vardı onu gördüm görüşürüz dedim durumu anlattım olmaz öyle şey dedi benim iznim olmadan kimse bişe yapamaz dedi disiplin kurulundaydı bi fırladı gitti 2. döneme kadar bişe olmadı 2. dönemde müdürü postalamışlar okul bayram etti

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Lise değilde ortaokul bilgisayar dersinde hoca yokken p*rno açmıştık hoca anladı sonra gizli sekmeden açmamıza rağmen nasıl ogrendi bilemiyoz

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Okula motorla gidip gelirdim okul çıkışında artislik yapacağım diye müdür yardımcısının arabasına vurmuştum arkadan...

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
lise ilk zamanlar 12 ler sigara içiyor diye biiz tuvaletuın kapısına koyuyolardı hoca glınce soyleyın dıe bunlar yuzunden lavaboyu kullanamıyoduk zil çaldı herkes sınıflara girdi bnde gırmıstım hocadan ızın alıp lavaboya gıttım 20 30 dk geçtı hoca tedırgın olmus sıgara ıcıyor dıe gırdı lavaboya kapıda kılıt yok elımle tutuyoum vurdu kapıya actı ben bı sıcıyorum korkudan da su gıbı akıyor hoca gordu ozor dılıyor aq dyorum hocam kaıyı kaaptayım musade edeın fln aq ÇD

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Hocanın bahçesinden tavuğunu çalıp derse getirmiştir :DDDDd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...