oguzsasi asigi
Onaylı Üye
arkadaşlar yazmalı mıyım geçmişi boşverin sadece yazacağım mesajı yazın ne sormalıyım nasıl başlatmalıyım konuşmyı çok özledim 
karşılıklı seviyosanız aga kalbinden ne geçiyorsa yaz yani kendin olarkadaşlar yazmalı mıyım geçmişi boşverin sadece yazacağım mesajı yazın ne sormalıyım nasıl başlatmalıyım konuşmyı çok özledim![]()
6 Ay kadar çıktığım eski kız arkadaşım. Saçma bir sebepten ayrıldı benden. Hala bana karşı hisleri olduğunu bakışlarından bile anlyıabiliyorum ama onun adım atmasını mı beklemelıyım ne yapmalıyım bilmiyorumSamimi olduğunuz biri mi? Onu felan belirtmemişsiniz. Hal hatır sorarak başla ondan sonra mevzuya gir.
Kanka ortak bir yaşanmışlık filan varsa ordan başla eğer bir şekilde başladıysan konuşmaya bence özünden asla kopmadan devam et konuşmaya. yoksa kıza kendin gibi değil de kasılarak davranırsan, kıza alıştığın zaman o kız direk senden ayrılır işin rast gitsin <3arkadaşlar yazmalı mıyım geçmişi boşverin sadece yazacağım mesajı yazın ne sormalıyım nasıl başlatmalıyım konuşmyı çok özledim![]()
ilk adımı sen at eğer hayatına başkası girerse kızın kaybeden sen olursun6 Ay kadar çıktığım eski kız arkadaşım. Saçma bir sebepten ayrıldı benden. Hala bana karşı hisleri olduğunu bakışlarından bile anlyıabiliyorum ama onun adım atmasını mı beklemelıyım ne yapmalıyım bilmiyorum