evet birden bire olduBu bir anda mı oldu sonradan mı? Büyük ihtimalle yazılımsaldır, temiz bir kurulum yap
avast ile yaptım bi virüs çıkmadıkaspersky ile bi tam virüs taraması yap
TEMP1--8CÖncelikle bilgisayarının donanımsal özelliklerini yazmanızı rica ederim ki uygun şekilde yönlendirme yapabilelim.
Kasa içi tozlanmanın böyle bir sıkıntıya yol açacağını düşünmüyorum, olaya genel baktığımda macunların eskimiş olabileceği düşüncesi geliyor aklıma.
Görev yöneticisinden "Performans" kısmına bakın veya PC bileşenlerinin sıcaklığını, fan devirlerini gösteren bir uygulama kullanarak gözlem yapın.
Mümkünse buraya da bir ekran görüntüsü koyun birlikte bakalım.
PC tamamen boştayken 35-45 civarı işlemci sıcaklığı makul. Bu rakamlar az da olsa oynar ancak 50 üstü sıcaklık anormal bir durumdur, macunların yenilenmesi gerektiğini gösterir.
Güç seçenekleri kısmını kontrol edelim, ara sıra PC rahatlasın diye Güç Tasarrufuna alıp sonra Dengeli ayarına geri almayı unuttuğum oluyor bazen. Belki öyle bir durum vardır.
Tüm Windows güncellemelerinin yüklü olduğundan emin olalım. Kritik sistem güncelleştirmesi gelmiş olabilir.
Yine görev yöneticisinden yabancı çalışan bir uygulama var mı bakın. Virüs var mı görelim.
Şimdilik bunları uyguladıktan sonra tekrar gelip buraya yazın, ona göre daha ilerisini düşünür bir çözüm yolu buluruz.
kaspersky bildiğim en iyi antivirüs programı onla yapevet birden bire oldu
Post automatically merged:
a
avast ile yaptım bi virüs çıkmadı
TEMP1--8C
TEMP2-32C
TEMP3-42C
HD0-36C
CORE0-42
CORE1-43
bilgisayar boştaykenki ıscakları bunlar hocam.
bütün driverlar güncelDriverlarını kontrol ettin mi?
Ben belki varsa işlemci fanını tam oturmadıklarından ötürü aşırı ısınma yaşanıyor, bu sebeple performans kaybı meydana geliyor diye düşünmüştüm ancak sıcaklıklar makul.evet birden bire oldu
a
avast ile yaptım bi virüs çıkmadı
TEMP1--8C
TEMP2-32C
TEMP3-42C
HD0-36C
CORE0-42
CORE1-43
bilgisayar boştaykenki ıscakları bunlar hocam.
Sen en iyi Pcyi kır gitsin at çöpedurum böyle ne yapmam lazım her yöntemi denedim