bilgisayar en kötü oyunlarda bile kasmaya başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
durum böyle ne yapmam lazım her yöntemi denedim

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kasanı temizle, bilgisayarına diskleri biçimlendirip sağlam köklü bir format at, format attıktan sonra bilgisayarını güncel tut, donanım sürücülerini her zaman güncel tut ve orijinal sitesinden indir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu bir anda mı oldu sonradan mı? Büyük ihtimalle yazılımsaldır, temiz bir kurulum yap
evet birden bire oldu
Post automatically merged:

a
kaspersky ile bi tam virüs taraması yap
avast ile yaptım bi virüs çıkmadı

Öncelikle bilgisayarının donanımsal özelliklerini yazmanızı rica ederim ki uygun şekilde yönlendirme yapabilelim.
Kasa içi tozlanmanın böyle bir sıkıntıya yol açacağını düşünmüyorum, olaya genel baktığımda macunların eskimiş olabileceği düşüncesi geliyor aklıma.
Görev yöneticisinden "Performans" kısmına bakın veya PC bileşenlerinin sıcaklığını, fan devirlerini gösteren bir uygulama kullanarak gözlem yapın.
Mümkünse buraya da bir ekran görüntüsü koyun birlikte bakalım.

PC tamamen boştayken 35-45 civarı işlemci sıcaklığı makul. Bu rakamlar az da olsa oynar ancak 50 üstü sıcaklık anormal bir durumdur, macunların yenilenmesi gerektiğini gösterir.
Güç seçenekleri kısmını kontrol edelim, ara sıra PC rahatlasın diye Güç Tasarrufuna alıp sonra Dengeli ayarına geri almayı unuttuğum oluyor bazen. Belki öyle bir durum vardır.
Tüm Windows güncellemelerinin yüklü olduğundan emin olalım. Kritik sistem güncelleştirmesi gelmiş olabilir.
Yine görev yöneticisinden yabancı çalışan bir uygulama var mı bakın. Virüs var mı görelim.

Şimdilik bunları uyguladıktan sonra tekrar gelip buraya yazın, ona göre daha ilerisini düşünür bir çözüm yolu buluruz.
TEMP1--8C
TEMP2-32C
TEMP3-42C
HD0-36C
CORE0-42
CORE1-43
bilgisayar boştaykenki ıscakları bunlar hocam.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
evet birden bire oldu

a

TEMP1--8C
TEMP2-32C
TEMP3-42C
HD0-36C
CORE0-42
CORE1-43
kaspersky bildiğim en iyi antivirüs programı onla yap

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Benim arkadaşımdada oldu ekran kartından dolayı servise gitti ekran kartını değiştirip yolladılar bilgisayar her şeyde kasıyordu çözümü oda bulamadı

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
evet birden bire oldu

a

TEMP1--8C
TEMP2-32C
TEMP3-42C
HD0-36C
CORE0-42
CORE1-43
Ben belki varsa işlemci fanını tam oturmadıklarından ötürü aşırı ısınma yaşanıyor, bu sebeple performans kaybı meydana geliyor diye düşünmüştüm ancak sıcaklıklar makul.
Bu durumda diğer yazdığım hususlara da bir göz gezdirin. Virüs olmadığından emin olalım. Sağlam bir virüs programıyla taratın PC'yi.

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bilgisayarı tamamen kapatın kasanın içini güzel bir şekilde zarar vermeden temizleyin hocam bilgisayarınızı açın makul programlar ile driver sürücü güncelleyin sorununuz ortadan kalkacaktır bence hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...