Sana en garanti çözümü yazacağım çünki aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Ne fan ne işlemci hiçbirinde sorun yok. Sorun power supda. Yüksek ihtimalle power sup yandı bu yüzden bu dediğin oluyor. Çıkarması çok basit kendin kasadan tornavida yardımı ile sökebilirsin. Benim orjinal olan power sup 500 lira idi ama ben denemek için 20 liraya 2. el aldım taktım ve 6 aydır sorunsuz kullanıyorum. Tabi bu işlemi yapmadan önce termal macunu yeniledim fanı temizledim kasayı komple sildim ama öğrendim ki power sup yanmış..
Ya işlemci yada ekran kartı
benim kasadaki ram rgbleri işlemci fanı rgb si ekran kartı rgbsi de yanıyordu baktım işlemci bozukmuş bence arkadaş uzman birisine danışsınDostum diğer parçaların sıkıntısını bilmeden nasıl garanti çözüm verebilyorsun ? aynı sorunu bende yaşadım anakartım goruntu vermıyordu ve power supply en son akla gelcek çözüm sen bunu garanti olarak veriyorsun
Post automatically merged:
Kardeşim ram ve anakart danda sorun olabilir bilip bilmeden konuşmayın yorum atmak için adamın fikirlerini değiştirme anakart ram işlemci ekran kartı hepsinde sorun olabilir
benim kasadaki ram rgbleri işlemci fanı rgb si ekran kartı rgbsi de yanıyordu baktım işlemci bozukmuş bence arkadaş uzman birisine danışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?