HİL
Uzman Üye
Kaldırır Dostum en düşük ayarda 40-60 fps alır.Merhaba;
Yakın zamanda bilgisayarımı satıp laptop aldım.Malum üniversite sınavı var peki bilisayarım gta5 kaldırır mı?.
EKRAN KARTI:
İNTEL HD 3000
GEFORCE 820
İŞLEMCİ : İNTEL İ5-4210U
RAM: 8GB RAM
rahat kaldırır sıkıntı yaşamazsınMerhaba;
Yakın zamanda bilgisayarımı satıp laptop aldım.Malum üniversite sınavı var peki bilisayarım gta5 kaldırır mı?.
EKRAN KARTI:
İNTEL HD 3000
GEFORCE 820
Dostum CS:GO'da 30fps alıyorum gta 5 nasıl kaldırabilir ki?Kaldırır Dostum
kanka dene ya denemekten zarar gelmez ama oyunu açarMerhaba;
EKRAN KARTI:
İNTEL HD 3000
GEFORCE 820
30 Fps Nasıl Alıyorsun Bu Bilgisayarla En Az 50-70 Olması Gerekir Bir Format At Derim.Dostum CS:GO'da 30fps alıyorum gta 5 nasıl kaldırabilir ki?
bende bir laptopta oynarken 25 fps cs oynuyordum gta V indirdim ve oynayabildim hatta optimizasyonu şaşırtıcı derecede iyiydi harita kaplamalarının yüklenmemesi dışında simsiyahdı kaplamalarDostum CS:GO'da 30fps alıyorum gta 5 nasıl kaldırabilir ki?
2 GÜN ÖNCE FORMATLADIM30 Fps Nasıl Alıyorsun Bu Bilgisayarla En Az 50-70 Olması Gerekir Bir Format At Derim.
Merhaba;
EKRAN KARTI:
İNTEL HD 3000
GEFORCE 820
Neyse Gta5 De Yinede +40 Fps Üstü Alırsın Ama Bu Sistemle Garip Geldi Okadar Düşük2 GÜN ÖNCE FORMATLADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?