ona sinir oluyorum hiç sevmiyorum
Bitcoin Zeki bir firma farklı bir kullanıma geçer
Her yerdesiniz siz deĐã hết hạn
mejvur ve hala yapıyortavan yapar bence
gecenin ( Sabahın ) bu saatinde beni güldürdün Allahta seni güldrüsün inşallah.beyonce sarkıcı varya onu sormadımı o
ben btctürk pro kullanıyorum sadece temel coinler var...12 tane ...Pazar bottan geçinmiyor...gerçek fiyatının 10 lira üstünden satıp 10 lira altından almak gibi saçma salak uygulamalarla para kazanmaya çalışıyor btc...Binance a geçmeyi düşünüyorum hem çok çeşit var hem hacim daha iyi diye düşünüyorum...Şu geçen düşüşte biraz zarar ettim onu toplıyıp pılımı pırtımı alıp gelicemNakitin kullanımı yavaş yavaş azalıyor daha da azaltacaklar. Bu durumda bitcoin değeri ne durumda olur finans ile uğraşan yada kur dalgalanmalarını takip eden arkadaşlar. Sohbete bekliyorum.
Bu ara dip yapıp 20000 e cıkacak onu biliyorum...Nakitin kullanımı yavaş yavaş azalıyor daha da azaltacaklar. Bu durumda bitcoin değeri ne durumda olur finans ile uğraşan yada kur dalgalanmalarını takip eden arkadaşlar. Sohbete bekliyorum.
bende tam tersıne zaman olarak dahada ılerı bır tarıh gorusundeyım abı valla farklı dusuncelere sahıbız bu konudagecenin ( Sabahın ) bu saatinde beni güldürdün Allahta seni güldrüsün inşallah.
Bitcoin e gelirsek bence bu deneme için piyasaya sürülmüş bir sistem bence asıl düşündükleri ve sanal olarak yayacakları para birimi daha farklı ve hemen hemen her kezin üretim yapa bilecegi bir sistem olacak ve bu uzun degil yakın zamanda olacagı düşüncesindeyim.