Binance hakkında ne düşünüyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Nakitin kullanımı yavaş yavaş azalıyor daha da azaltacaklar. Bu durumda bitcoin değeri ne durumda olur finans ile uğraşan yada kur dalgalanmalarını takip eden arkadaşlar. Sohbete bekliyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bitcoinin taraf değiştireceğini düşünmüyoru fakat 100-200k param olsaydı kesinlikle uzun vadeli bir yatırım olarak düşünebilirdim.
Bitcoin Zeki bir firma farklı bir kullanıma geçer
Post automatically merged:

Ayrıca altın da önemli bir yükselişte dolar düşmedikçe altın düşmeyecek. Son 1 haftada 100 TL artış oldu sadece çeyrek fiyatlarında. PC parçası arıyorsanız veya pc alacaksanız 4-5 ay daha bekleyin derim.

The Chosen One
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
On 2019-12-20 I registered a binance account. I choosed to not verify my account as the limits of 2 BTC were more than enough for me!

I deposited same day 0.21 BTC and sold it for USDT.

Since I didn't use my account. On March 30 I logged in from a new computer. The system sent me an email to authorize the new device. This was done successfully.

Later I tried to withdraw around 700 USD worth of BTC. The request was cancelled an the sytem asked me to verify my identiy. What???? What's the purpose of using unverified account????? So whenever I change my machine and login, I will have to submit my documents??

Meanwhile I had some discussion with live support, who tried to help. Finally, I have been told that I have no other choice than doing the full verification. I decided then to do the verification which was done finally successfully.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bence artar bitcoine ver çünkü diğer azalmışsa kimse parasını ona vermez ve bitcoine verir

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
elektronik para cikaracaklarmi bitcoine yatırım yapmayin diyodu gecen gun bir arkadas

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
beyonce sarkıcı varya onu sormadımı o
gecenin ( Sabahın ) bu saatinde beni güldürdün Allahta seni güldrüsün inşallah.

Bitcoin e gelirsek bence bu deneme için piyasaya sürülmüş bir sistem bence asıl düşündükleri ve sanal olarak yayacakları para birimi daha farklı ve hemen hemen her kezin üretim yapa bilecegi bir sistem olacak ve bu uzun degil yakın zamanda olacagı düşüncesindeyim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Nakitin kullanımı yavaş yavaş azalıyor daha da azaltacaklar. Bu durumda bitcoin değeri ne durumda olur finans ile uğraşan yada kur dalgalanmalarını takip eden arkadaşlar. Sohbete bekliyorum.
ben btctürk pro kullanıyorum sadece temel coinler var...12 tane ...Pazar bottan geçinmiyor...gerçek fiyatının 10 lira üstünden satıp 10 lira altından almak gibi saçma salak uygulamalarla para kazanmaya çalışıyor btc...Binance a geçmeyi düşünüyorum hem çok çeşit var hem hacim daha iyi diye düşünüyorum...Şu geçen düşüşte biraz zarar ettim onu toplıyıp pılımı pırtımı alıp gelicem:)

Bu ara dip yapıp 20000 e cıkacak onu biliyorum...

4k ya gidecek diyor herkes ama 3000 doalr seviyelerine de düşer diyenler var...mantığı biliyorsun ne kadar düşerse o kadar çıkar...Silroad ın sahibinin dediğine göre 20 000 doalra çıkacak bu aralar...tabi 20 000 gitmek için önce baya düşmesi lazım

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
gecenin ( Sabahın ) bu saatinde beni güldürdün Allahta seni güldrüsün inşallah.

Bitcoin e gelirsek bence bu deneme için piyasaya sürülmüş bir sistem bence asıl düşündükleri ve sanal olarak yayacakları para birimi daha farklı ve hemen hemen her kezin üretim yapa bilecegi bir sistem olacak ve bu uzun degil yakın zamanda olacagı düşüncesindeyim.
bende tam tersıne zaman olarak dahada ılerı bır tarıh gorusundeyım abı valla farklı dusuncelere sahıbız bu konuda

aJJ

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bence nakit para hiçbir zaman tükenmez.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çelişkili bişey şuan bitcoin ama ileride lider olacak gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...