Süper Üye
Diziler için böyle hasta olupta kafayı gömmek isteyenlere güzel bir site.
kanka normal ingilizce adini yaz orda japonca yazsa bile kaç günde bitirebiliceğini gösteriyor sanaAdamsın şimdi baktım cidden animeleri de gösteriyormuş high school ve kimetsu no yaibaya baktım bir kaç animeye daha baktım her baktığım anime çıktı ama çince mi Japonca mi ne yazıyor animelerde yani sen İngilizcesi mi ya da orijinal adını yaziyosun çince ya da japonca çıkıyor tıklayınca gösteriyor
biliyorum onu diyorum zaten ingilizcesini yazsanda oluyorkanka normal ingilizce adini yaz orda japonca yazsa bile kaç günde bitirebiliceğini gösteriyor sana
Ben tüm dizide öyle yapıyorum çok kötü değil daha iyi aslında boş sahneleri geçiyosun ve çok fazla sıkılmıyosunFilmlerde duygusal veya aşırı sıkıcı sahneleri sürekli geçme, ok tuşuyla izleme alışkanlığı var bende çok kötü![]()
Sağolasın artık tek tek bölümlere bakıp kaç saatte bitirebileceğimi hesaplamaya gerek kalmayacakİzlemek istediğiniz dizilerin ismini yazip kaç saate (genel olarak) bitirildiğini öğrenebilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ben şimdi baktım 17 gün 9 saat diyorKankam site yanlış gösteriyor haberin olsun arka sokaklar arattım 12 saat diyor![]()