- Yasaklandı
Banlı Üye
yeterli zaman varmı diye kontrol etmenin daha mantıklı bir çözümü : )
tahmini gösteriyor site ayrıca 12 saat değil 12 gün diyorKankam site yanlış gösteriyor haberin olsun arka sokaklar arattım 12 saat diyor![]()
Bende de var o ne güzel hemen bitiveriyor birde hızlandırılıyorsa alıyorum 1.5x'eFilmlerde duygusal veya aşırı sıkıcı sahneleri sürekli geçme, ok tuşuyla izleme alışkanlığı var bende çok kötü![]()
Hocam yanlış yazmıssınız heralde Arkak Sokaklar 15 sezon ve simdi arattim 37 gün 11 saat 33 dakika diyorKankam site yanlış gösteriyor haberin olsun arka sokaklar arattım 12 saat diyor![]()
tabikide var olmasa neden burada paylaşayımOyle bir sitemi var
problem değil hocamZaman tasarrufu için yararlı site hocam teşekkürler
filmde zaten gözüküyor ya ama yine oluyorsadece dizimi oluyor film olmazmı
no problemoh thats so useful thank u sir
problem değililgimi çekti baktım iş yapar bizimle paylaştığın için teşekkürler hocam
örnek verirmisiniz?Yararlı konu, bazılarını göstermiyor yardımcı olur musun?
Bende de göstermiyor. The Umbrella Academy deneyin sizde.örnek verirmisiniz?
yiimş bak kullanıcam ona göre izlerim artıkİzlemek istediğiniz dizilerin ismini yazip kaç saate (genel olarak) bitirildiğini öğrenebilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
i clicked the link and antivirus says virus on site and block meİzlemek istediğiniz dizilerin ismini yazip kaç saate (genel olarak) bitirildiğini öğrenebilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
i dont think there is malware in this site.i clicked the link and antivirus says virus on site and block me