bir konu hakkında fikrinizi alabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
sana tavsiyem uzak durman böyle tiplerle arkadaş kalmamamk en iyisi sana tavsiyem budur

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Usta senin hayat amacınla onlarınki çoook ayrı . Etrafındaki insanları kendine benzer kişiliğe sahip olanlarla doldurman kişisel gelişiminde seni ileri atar . Oturup konuşmak en kolayı . Şahsen sertifika alıp ek gelir elde etmen hoşuma gitmedi değil , kıskandım da açıkçası fakat böyle durumlarda tebrik edip seni destekleyecek insanlara ihtiyacın var köstek olacakların aksine . Şu anki düşüncemle böyle bir durumda ilişkimi keserdim .

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
öncelikle kurslara gidip özel güvenlik sertifikası almanız bir başarı. Ek iş olarak futbol maçlarına gidip günlük maaş almak da akıllıca bir tercih olabilir. Arkadaşlarınızın size yönelik yaptıkları alaycı yorumlar iyi değil, ancak bu sizin kendinize olan güveninizi azaltmamalı. Özel güvenlik görevlisi olarak caydırıcı bir rol oynadığınızı ve suça karışmamaya çalıştığınızı söylediniz, bu önemli bir iş ve saygı duyulması gereken bir meslek. Kendinizi geliştirmek ve ileriye yönelik hedeflerinize odaklanmak önemlidir. Arkadaşlarınızın size yaptıkları yorumları ciddiye almamaya çalışın ve kendi yolunuzu çizin.

ömer
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eğer insanlar yapma diyorsa yap hocam senin bir yere gelmenden rahstız oluyorlar veya gelmeni istemiyorlardır

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hayir bence insanalrin seni elestirmlerine izin verki kenininde yanlis noktalarini gorebilesin

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
arkadaşlar selam ben Ercan fikrinizi merak ettiğimden bu konuyu açıyorum. Öğrenciyim 4 yıllık Turizm Rehberliği okuyorum özel güvenlik sertifikam var bu konuya değinmek istiyorum ek bir işim olsun diye kurslara gittim sınavımı oldum özel güvenlik kimlik kartımı aldım arada futbol maçlarına gidip günlük maaş alıyorum ek para kazanıyorum. falan filan neyse arkadaşlarıma geri döneyim biri ön lisans okuyor derslere girmiyor hayatta bir amacı olmayan biri babasının dükkanı var. biri köyde yaşıyor okumuyor babasının tarlasına falan yardım ediyor. biri daha var o da kazanamadı üniversiteyi inşaatta babasına yardım ediyor. benim dil alanında bir amacım var hani ben şunu da yaptım demek için özel güvenlik sertifikası aldım kendi imkanlarımla çalışıyorum bunlar benimle dalga geçiyorlar normal bir vücudum var kaslı değilim kilolu da değilim çok uzun boylu da değilim kısa da değilim ama arkadaşlarım sen kimi koruyacan la ağağağağağ kendine faydan yok önce kendini koru diye dalga geçiyorlar işimle bilen bilir özel güvenlik görevlisinin görevi bodyguard niteliğinde koruma değil caydırıcı rol oynamaktır burada özel güvenlik var suça karışmayayım diye düşündürmek için ve hani şunlar kavga ediyor silahlı bıçaklı ayırayım diye bir lüksünüz yok olsa bile size bir şey olsa kimsenin şeyinde olmuyor. genel kolluğa bildirmeniz gerekiyor. velhasıl kelam ek gelir kazandığım işimi hor görüyorlar siz benim yerimde olsanız nasıl bir davranış sergilerdiniz veya fikirleriniz neler merak ediyorum konuyu çok dağıttım kusura bakmayın ilk defa kendim hakkında böyle bir şey yazıyorum.
Usta seni kıskanıyorlar o yüzden çekememezlik var yani, Sana tavsiyem o sana kötü ve kırıcı konuşan arkadaşların ile bağını kesmen gerekiyor kesmez isen senin akıl sağlığın yerinde değil diye düşünürüm çünkü kim kendisi ile dalga geçmesine müsade eder hadi ediyorsun sende onları başka yanlarından vurmalısın lakin bu adamlık değildir...

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Milletin ne dediğine bakmaya hiç gerek yok aslında yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş sen bildiğini ve en iyisini yapmaya çalış gerisi zaten gelecektir bildiğinden şaşma dostum öyle şaka yapanları da yanında çok tutmamanı tavsiye ederim seni geri çekmekten başka bir şeye yaramazlar :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hiç takma insanlari kasli olmak sana kötü değil aslinda bi salona git biraz da kas yap karşında duramasinlar bu his aşırı zevk veriyor hemde gt etmis olursun

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhaba Ercan:
Öncelikle, başarılarınızı ve ek gelir elde etmek için aldığınız özel güvenlik sertifikası ile çalıştığınız işi kutluyorum. Kendinizi geliştirmek ve ek gelir elde etmek için çaba sarf etmek önemli bir adım ve bu durumda kendinizi başkaları tarafından hor görülmeye değmez.

Arkadaşlarınızın size yönelik eleştirileri veya dalga geçmeleri sizi olumsuz etkiliyorsa, bu konuda açık ve net bir şekilde onlara hislerinizi ifade etmelisiniz. Onlara, ek gelir elde etmek için özel güvenlik sertifikası aldığınızı ve aldığınız işin önemli olduğunu anlatın. Eğer arkadaşlarınız hala sizi anlamıyorsa, onların düşünceleri konusunda çok fazla takılmayın. Herkesin kendi hayatı, hedefleri ve kariyeri farklıdır. Kendi yolunuzu çizmeniz ve kendinizi geliştirmeniz önemlidir.

Ayrıca, dil alanında bir amacınız varsa, bu alanda kendinizi geliştirmek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Örneğin, dil öğrenme kurslarına veya yabancı dil pratiği yapabileceğiniz topluluklara katılabilirsiniz. Ayrıca, dil öğrenmek için kitap okuyabilir veya filmler izleyebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için farklı yollar deneyin ve hedeflerinize doğru adımlar atın.

Sonuç olarak, başkalarının eleştirileri veya dalga geçmeleri sizi yıkmasına izin vermeyin. Kendinize ve hedeflerinize odaklanın, kendinizi geliştirin ve kendi yolunuzu çizin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Knk hakkında bu kadar dalga geçen bir arkadaş grubun varsa kurtulmanı öneririm bende aynı tarz bir arkadaş grubuna sahiptim kurtulduktan sonra kendime olan sevgim arttı resmen

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
yani kısa net şunu yazmak isterim "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" ve arkadaş çevren ciddi olarak söylüyor ise çok ayıp ediyorlar ve bizim TR serverin'de kimse kimseni iyi bir yere gelmesini İSTEMEZ
valla haklısın kral

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
arkadaşların bir baltaya sap olamadıkları için senin motivasyonunu düşürüp seni de caydırma peşindeler adamlarla aranı boz bunlardan bir cacık olmaz demeyeceğim çünkü dememe gerek yok zaten bu azimle devam edersen sen hayatta belli bir yere ulaşmış olacaksın ve doğal olarak belli bir yere ulaşmamış arkadaşların da hep yerinde saydığı için bir süre sonra iletişiminiz kesilecektir. Yani uzun lafın kısası bu şekilde azimle devam et arkadaşlarını takma şimdilik gül geç

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
insanların düşüncelerini bu kadar umursama dostum ve bence arkadaş çevreni değiştirirsen hayatında birçok şeyin pozitif olarak değişiceğini söyleyebilirim sana

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
benimde cevrem de boyle insanlar olmaya basladi artik seni gayet iyi anladim suan daha yeni sana tavsiye verdim yasayinca oyle olmuyomus

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arkadaşlar selam ben Ercan fikrinizi merak ettiğimden bu konuyu açıyorum. Öğrenciyim 4 yıllık Turizm Rehberliği okuyorum özel güvenlik sertifikam var bu konuya değinmek istiyorum ek bir işim olsun diye kurslara gittim sınavımı oldum özel güvenlik kimlik kartımı aldım arada futbol maçlarına gidip günlük maaş alıyorum ek para kazanıyorum. falan filan neyse arkadaşlarıma geri döneyim biri ön lisans okuyor derslere girmiyor hayatta bir amacı olmayan biri babasının dükkanı var. biri köyde yaşıyor okumuyor babasının tarlasına falan yardım ediyor. biri daha var o da kazanamadı üniversiteyi inşaatta babasına yardım ediyor. benim dil alanında bir amacım var hani ben şunu da yaptım demek için özel güvenlik sertifikası aldım kendi imkanlarımla çalışıyorum bunlar benimle dalga geçiyorlar normal bir vücudum var kaslı değilim kilolu da değilim çok uzun boylu da değilim kısa da değilim ama arkadaşlarım sen kimi koruyacan la ağağağağağ kendine faydan yok önce kendini koru diye dalga geçiyorlar işimle bilen bilir özel güvenlik görevlisinin görevi bodyguard niteliğinde koruma değil caydırıcı rol oynamaktır burada özel güvenlik var suça karışmayayım diye düşündürmek için ve hani şunlar kavga ediyor silahlı bıçaklı ayırayım diye bir lüksünüz yok olsa bile size bir şey olsa kimsenin şeyinde olmuyor. genel kolluğa bildirmeniz gerekiyor. velhasıl kelam ek gelir kazandığım işimi hor görüyorlar siz benim yerimde olsanız nasıl bir davranış sergilerdiniz veya fikirleriniz neler merak ediyorum konuyu çok dağıttım kusura bakmayın ilk defa kendim hakkında böyle bir şey yazıyorum.
usta ahmaklara laf anlatmaya değmez. Hayatından biraz biraz uzaklaştır. Ben 204cm 103kiloyum. Kuntao Dövüş sanatlarında ustalığım var. 5 yılı aşkın süredir ayrıca kılıç ustalığı üstüne sertifikam var onaylı. şimdi karşımda özel güvenlik ya da Polis kuvveti olduğunda ne olursa olsun cismime uyarak üstünlük sağlamıyorum. Evet içlerinden geçerim ama ordaki adamın rütbe ve tecrübesine güveniyorum ve saygı duyuyorum. Sen bu günlere kolay gelmedin anam babam. Kafasızlara kafanı takarsan sende kafasız olursun. Bırak eğlensin soytarılar

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
usta ahmaklara laf anlatmaya değmez. Hayatından biraz biraz uzaklaştır. Ben 204cm 103kiloyum. Kuntao Dövüş sanatlarında ustalığım var. 5 yılı aşkın süredir ayrıca kılıç ustalığı üstüne sertifikam var onaylı. şimdi karşımda özel güvenlik ya da Polis kuvveti olduğunda ne olursa olsun cismime uyarak üstünlük sağlamıyorum. Evet içlerinden geçerim ama ordaki adamın rütbe ve tecrübesine güveniyorum ve saygı duyuyorum. Sen bu günlere kolay gelmedin anam babam. Kafasızlara kafanı takarsan sende kafasız olursun. Bırak eğlensin soytarılar
öyle zaten özel güvenlik sertifikası alırken hak hukuk öğreniyorsun zaten dövüş sanatları değil en başında bizim görevimiz bu değil millet bodyguard sanıyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Fazla kafaya takan birisin bundan kurtul ÖZ gelişime odaklan

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
lafınla değil icraatinle cevap ver

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Çaban var hayata karşı onlar pes etmiş yıkılmışlar kağıttan hayatlar misali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...