Kanka ben çok hata yaptım, kararları düzgün veremiyorum. Hissetiklerim gerçek mi değil mi bilmiyorum, değişik biraz.Karşına alıp dürüstçe konuşabilirsin ama sanki kızla biraz oynamış gibisin. Özleyip beraber oluyorsun sonra tekrardan gene bırakıyorsun yakıştıramadım.
Hatasız kul olmaz ama aynı hatayı tekrarlamakta bize yakışmaz. Belki kafanı kurcalayan başka şeyler olabilir bilemem ama dediğim gibi karşına alıp konuşabilirsin.Kanka ben çok hata yaptım, kararları düzgün veremiyorum. Hissetiklerim gerçek mi değil mi bilmiyorum, değişik biraz.
Kanka kız beni seviyor bunu biliyorum, çıkar ilişkisi felan değil yani. Ben ona 3 4 gün önce demiştim, birbirimizin hatalarını belirtelim, ikimizde tartışıp hataları yok edip devam etmeyi deneyelim dedim. Ama kız çok duygusal, fazla üstüne gitmek istemiyorum aile sorunları, aile baskısı felan var kızın baya. BilmiyorumHatasız kul olmaz ama aynı hatayı tekrarlamakta bize yakışmaz. Belki kafanı kurcalayan başka şeyler olabilir bilemem ama dediğim gibi karşına alıp konuşabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?