Bırakmak istemeyen sevgiliye karşı nasıl davranılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Yaklaşık bir yıl önce okulumdan bir kızla sevgili olmuştum, bir ay sonra ilişkimiz bitmişti. Daha doğrusu ben soğuduğum için ayrılmıştım ama kıza ayrılmayacağız, etmeyeceğiz diye sözler vermiştim eşek gibi. Ayrıldıktan 2-3 ay sonra deli gibi özlemeye başladım kızı, yaptığım hatadan pişman gibiydim ama kıza bir türlü yazmıyordum Instagram'dan falan. Her neyse yaklaşık 2 ay önce Instagram'dan konuşmaya başladık arkadaş gibi. Ben kızla çok ilgilendim, her gün yazdım ettim, kolye beğenmişti. Beğendiği kolyeyi aldım falan ama bir türlü sevgili olamıyorduk. Bekletiliyor gibi hissediyordum. Bıkmıştım artık. Neyse dile getirdim bunları kıza. Neyse yaklaşık 15 gün önce ben kızı bırakma kararı aldım. Bıkmıştım artık çünkü fakat ben bıraktım, bu sefer kız bırakmadı. Şu an beni istiyor fakat ben ne yapacağımı bilmiyorum. Kıza kıyamadığım için onu sevdiğimi söylüyorum fakat eski hislerim yok artık. Kıza da eskisi gibi çok yazmıyorum fakat kıyamıyorum da bilmiyorum. Sizce ne yapılır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bir dost olabilirsin. Veya kız arkadaşına ona sevmediğini ama çok değerli olduğunu belirtebilirsin. Böylesi daha sağlıklı olacaktır emin ol. Aynısı güncel olarak yaşamaktayım da.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sevdiğinden değil, hırsıyla hareket ettiğini düşünüyorum. Amacına ulaştığında seni bırakacaktır. Yazdıklarına cevap vermeyi bırak, bir hafta sonra eminim yazmayı bırakacaktır. Eğer bırakmazsa, onu engelleyebilirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Artık sevgili olamayız diyip iyi bir arkadaş olabiliriz diyebilirsin . Çünki hiç güvenilir bi sevgili olabilecek hissiyatı vermiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Dostum lisesin sanırım daha ne kızlar görüceksin takma kafana ver yolunu olacaksa olurdu zaten güven bana cok klasik bir tavsiye ama böyle olmuyorsa vereceksin ki olmamış ayrılmışsın extten Next olmaz devam.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eski sevgiliden veya sevdiğin kızdan arkadaş olalım lafını duyuyorsan direk bitirmelisin bence çünkü vakit geçirdikçe daha çok tutuluyorsun bağlanıyorsun benim başıma geldi bende vazgeçtim zor oluyor ama katlanıyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Yaşının kaç olduğunu bilmiyorum fakat hissettiklerin gerçekten senin için yeterli gelmiyorsa bunu o kızla paylaşman daha doğru olacaktır. Belki zamanı değil, belki siz henüz bu yeterliliğe sahip değilsiniz. Evet mutlaka karşındaki kişi incinecektir nitekim 7 yıl önce bana deliler gibi aşık olduğunu dile getiren arkadaşım sandığım kız sevgili olduktan 7 ay sonra beklediğim gibi olmadı deyip beni terk etmişti. 2.5 yıl kadar önce tekrar bir araya geldik nasipse seneye bu tarihlerde evleniyoruz. Yani diyeceğim her şeyin zamanı var dostum ne kendini ne de bir başkasını yıpratma

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kıza gereğinden fazla değeri göstererek hatayı başta yapmışsın, şu saatten sonra yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Fazla ilgi ve ilgilenme her zaman için sıkılmışlığı, bunalmışlığı getirir. Bir sevgiliyle ne aşırı fazla ne de aşırı az ilgilenilmeli. Bunun orta yolunun bulunması gerektiğini düşünüyorum. Kız senden gördüğü ilgiyi muhtemelen farklı kişiden göremediği için seni bırakmak istemiyor. İlgi göstermeyi bırakırsan kendi kendine bırakacaktır, hiç ilgi göstermeden yoluna devam et.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kız sana duygusal seni annesi babası gibi seviyorsa ayrıla bence ama sevmiyorsan nazikce kırmadan hesabını kapat ulaşamasın eğer okul arkadaşın falansa mesaj yaz arkadaş kalalım artık intihar mı eder depresyona mı girer onu bilemeyiz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Aynı durumu bende yaşamıştım ama ben uzaklştım be aga araya bir sefer sogukluk girdimi unutuyorsun bir boşluk oluyor ama zamanla doluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kıza karşı dürst ol bence çünkü yarın bir gün daha kötü biter güzel bir dille artık eskisi gibi olmuyor falan de

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Karşına alıp dürüstçe konuşabilirsin ama sanki kızla biraz oynamış gibisin. Özleyip beraber oluyorsun sonra tekrardan gene bırakıyorsun yakıştıramadım.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
ilişkinin 2.şansı olmaz. kopan bir daha bağlanmıyor. bırakıp önüne bakman en doğrusu olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Karşına alıp dürüstçe konuşabilirsin ama sanki kızla biraz oynamış gibisin. Özleyip beraber oluyorsun sonra tekrardan gene bırakıyorsun yakıştıramadım.
Kanka ben çok hata yaptım, kararları düzgün veremiyorum. Hissetiklerim gerçek mi değil mi bilmiyorum, değişik biraz.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kanka ben çok hata yaptım, kararları düzgün veremiyorum. Hissetiklerim gerçek mi değil mi bilmiyorum, değişik biraz.
Hatasız kul olmaz ama aynı hatayı tekrarlamakta bize yakışmaz. Belki kafanı kurcalayan başka şeyler olabilir bilemem ama dediğim gibi karşına alıp konuşabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hatasız kul olmaz ama aynı hatayı tekrarlamakta bize yakışmaz. Belki kafanı kurcalayan başka şeyler olabilir bilemem ama dediğim gibi karşına alıp konuşabilirsin.
Kanka kız beni seviyor bunu biliyorum, çıkar ilişkisi felan değil yani. Ben ona 3 4 gün önce demiştim, birbirimizin hatalarını belirtelim, ikimizde tartışıp hataları yok edip devam etmeyi deneyelim dedim. Ama kız çok duygusal, fazla üstüne gitmek istemiyorum aile sorunları, aile baskısı felan var kızın baya. Bilmiyorum

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bırak gitsin hocam . doğanın kanunu bu önce kendi menfaatlerin önde gelir . bende birisini unutmak için beden hoşlanan birini ayarlamıştım sonra kızdan sıkıldım ve bıraktım . rahat takıl önünüze daha çok kişi çıkıcaktır benim ilk sevgilimden öğrendiğim şey bu .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...