Birkaç derdimi anlatacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Dostum Allah kolaylık versin :)

Hnsi7b-6n3VlR6hd3ml2-lOkMgwo-DF0D4nbuyr4CVHS5BQWk5F9X7Qk8UM7rVzcC_bQ24VWgOPVeR8=s600-nd-rwa

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Biz de bizdeki dert zannederdik çok geçmiş olsun.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Allah yardımcın olsun kardeşim. Zor zamanlar

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Allah yardımcın olsun buda bi sınav kanka

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
allah kolaylık versin herkez acı çekiyor nereye baksam

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
allah kurtarsın kanka

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum Bir çok insanın başı öyle şeyler geldi nasıl yaşıyoruz bizde bilmiyoruz

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Geçmiş Olsun Reis Allah Kolaylık Versin İnşallah Ruhsal Açıdan İiysindir Moralini Yüksek Tut

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çok geçmiş olsun cidden çekmeyen bilmez bende hemoroid ameliyatı geçirdim 18 ocakta o kararı vermem hemoroidle yaşamım 10 seneden fazlazdı belkide ama sonunda karar verip hastaneye gittim asıl olay orda başlıyor seni tualete göndermek için lavman veriyorlar ama öyle bir acı yok arkadaşlar yabancı deiliz serdar misai gözümden yaş geldi anlatamam tualete çıkıyorsun ve 1 saat sonra 2. yi verdiler sonrasında tekrar tualete çıkıyorsun bağırsaklar tamamen boşaldığından emin olduktan sonra ameliyata alıyorlar ordada bi süreç bekliyor tabi bel altı uyuşturmalarını söylemiştim öncesinde belden iğne yapıyorlar her tarafın çıplak tabiki doğum yapar gibi ayaklarını hayava kaldırıyorlar ayaklar buz kesiyor tabi o esnada neyse öyle ya da böyle ameliyat bitiyor 1 saat falan sürüyor toplamda odaya alıyorlar seni bel altı kendine gelmesi yaklaşık 6 saat kadar sürüyor o sürede su falan içemiyorsun çişin gelirse yapamazsın çünkü hissetmediğin için neyse his geldi ben tabi çorba çay içtim çişim var tualete gidiyorum deniyorum bi türlü yapamıyorum 2-3 kez gidiyorum yapmadan dönüyorum ama patlayacak gibiyim nolacak diye sordum hemşirelere sonta takılacak dendi üff dedim direk o sontanın acısını babamdan biliyorum prostat ameliyatı oldu onu görünce sızlamıştı benimki böyle 1 saat daha geçirdim tabi baktım olacak gibi deil yapamıyorum mecbur kaldım sonta taktırdım direk idrar torbası doldu zaten bu sıkıntıyı çeken bilir 1 gün kadar durdu ve söktürdüm söktürdükten sonra kendi başıma idrarımı yapabilmenin mutluluğunu anlatamam allah kimseye göstermesin böyle sıkıntı acıyı eve döndük annemiz sayesinde baharatsız diyabet yemekler yiyorum rahatsız etmeyecek şeyler tüketmeye çalışıyorum hiç bir şekilde kabız olmamam gerekli yaralar halen tam iyileşmiş deil maalesef arkadaşlar bu da benim derdimdi sizden ricam lütfen dertlerinizi anlatın herkesinkini tek tek okumak istiyorum

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
brom çok şey görmüşsün atlatmışsın ve belki ileridede bunlar olacak ama hayattan umudunu kesme kendine güven

Nefes Al Çocuk
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
helal olsun derim ayakta durmayı bilenlere yıkılmamak önemli

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
aga yarıda durdum devam etsem kalbim sızlardı heralde

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Zor şeyler geçirmişsin gerçekten helal olsun umudunu kaybetme her şey bir gün iyi olur Allah yolunu açık etsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun diliyorum ve şuanki durumun nasıl merak ediyorum post açılalı aylar olmuş.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1-2 yıldır çene ameliyatı riskiyle yaşıyordum ki çok riskli bir şeydir çene iki taraftan kesilir kırılır ve yerine oturtulur. 6 ay pipetle beslenmek zorunda kalırsın. O sırada çenen ve kasların erir. Fizik tedavi dayarlar sana :D... 3 yıldır hayatta tek sevdiğim kadının bugün yakın bir arkadaşımla flört olduğunu öğrendim :D Dost kazığı yedim kendimi insanlardan soyutladım ,özgüvenim bitti içimdeki nefretle ayakta durabildim ekonomik sıkıntı çektim beni mutlu edecek şeylere değil de sağlığıma harcama yapabildim sadece ama asla pes etmemiştim kendimi yiyip yiyip bitirdim artık üstümde büyü olduğunu bile düşünmeye başladım. Geçen aylarda yakın bir arkadaşımı Covid den kaybettim tüm arkadaş gruplarım dağıldı iyice her şeyi dalgaya vuran bir herif oldum. Dedem kemik kanseri ona da üzülüyorum insanın çocukluğu gidiyor ama alıştım kaybetsem de yoluma bakmaktan başka çarem yok. Haklı taraf olsam da her zaman sustum her zaman sevdiğim insanların iyiliğini istedim.Bunların hepsi 3 sene içinde olan şeyler. Kendimle başbaşayım ama kendime vakti ayıramıyorum stresten aklıma gelen şey anında uçup gidiyor ama normalde hiçbir şeyi unutmam hafızam çok geniştir. Spor yapıyorum kendime çok yükleniyorum bir şeye benzeyebilmek için ama yerimde sayıyorum. Herkesin beni ucube sandığına inanıyorum.Artık kötü bir durum olunca üzülemiyorum bile. Çoğu insanda olmayan yeteneklere sahibim ama bunlar da elimde patlıyor hiçbir şekilde gün yüzüne çıkartamıyorum bunları. Çevremdeki insanların benden beklentileri yüksek ama ben bir arpa boyu yol katedemiyorum. Çevremdeki insanlara oturup anlatmam böyle şeyler, bana karşı davranışları değişir bi anda daha iyimser falan olurlar diye korkuyorum hiçbir zaman başarı yakalamadan özel olmak istemedim. Babam olmadığı için küçükken para yardımı yapmak istemişlerdi onu da annemle reddetmiştik tıpkı bu şekilde. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim biraz rahatladım sanırım.
Geçmiş olsun

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeşim dimdik ayaktasın hala inşallah hep öyle olursun

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ne hayatlar varmış be şaşırıyorum geçmiş olsun reis

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yıkılma bro dik dur yanındayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...