Bypass Istemcı hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi halinde birisi
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Suan bypass da kullandıgım ıcın 4 5 oyundan sonra verı degısımı hatası verıyor by passız gırsem vn hack kullanıyorum bı sıkıntı olurmu bole kullanan varmı arap lar yuzunden hılecı oldum cıktım

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ne araplar yüzünden ya kolsuzun teki oldugun için olabilir mi suçlama onları benim gördüğüm hilelerin yüzde 90i Türk bahaneye bak hele...

Kendi halinde birisi
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Tamam sabah 9 da acılcak hesabım gel kapısalım canlı vıdeo da acıcaz hıle acıp acmadıgımızı kontrol amaclı buyur

Kendi halinde birisi
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
lıte oynuyorum suan steam yok

Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Kolsuz diyene bak hele hile sitesinde geziyor kaybol şurdan velet velet davranma madem hileyi sevmiyorsun hile paylaşılan sitede ne işin var ama sizide anlıyorum reelde hiçbirşey olamamış kişiler burda laf atıp cool olmaya çalışmasıda ayrı bir güzel ;) cool nedir onuda bilmezsin sen şimdi sizin dilinizde birine laf atayımda dikkat çekeyim ;) hadi daha fazla boş yapma kaybol şurdan ezik ;)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
sakin olun beyler. arapların da ta... türk hileciler sadece esp açıyolar. şimdiye kadar uçan veya magic bullet kullanan veya en kötüsünden aimbot kullanan bir tane bile türk görmedim. 6 aydır oynuyorum.

Üye
7 HİZMET YILI
sakin olun beyler. arapların da ta... türk hileciler sadece esp açıyolar. şimdiye kadar uçan veya magic bullet kullanan veya en kötüsünden aimbot kullanan bir tane bile türk görmedim. 6 aydır oynuyorum.
sürüsüne bereket kardeşim hile kullanıyor hem türk hem arap hem diğer milletler kullanmayan nadir :)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Benimde dun veri degisimi hatasi verdi ban atti 1 gunluk bu bypassta bisey var gecen oynadigimda hic sikinti yasamadim ama son bir haftada 2 kez ban atti oyun 1 gunluk bypassta bi sikinti var banada baska bypass lazim

Kendi halinde birisi
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kolsuz diyene bak hele hile sitesinde geziyor kaybol şurdan velet velet davranma madem hileyi sevmiyorsun hile paylaşılan sitede ne işin var ama sizide anlıyorum reelde hiçbirşey olamamış kişiler burda laf atıp cool olmaya çalışmasıda ayrı bir güzel ;) cool nedir onuda bilmezsin sen şimdi sizin dilinizde birine laf atayımda dikkat çekeyim ;) hadi daha fazla boş yapma kaybol şurdan ezik ;)

agzına saglık
Post automatically merged:

normalde hıle taraftarı degılım ama oynanmaz hale geldı emulator de hıle kullanan varmı sadece esp lazım bısı olurmu kı

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
merhaba arkadaslar bende bypass ve dword kullanıyorum veri değişimi sebebiyle oturumunuzu sonlandırdık hatası aldım dün 2 saat attı bugün 6 saate falan cıktı neden yapar bilgisi olan var mı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...