vallaha aynı olay bende var türknete geçmek istiyorum ve daha 1 yıl var lanet gelsin ttnet'e verdiğimi fiyata değmiyor ki bu aralar aldıgmız hız çöp. bildigim kadarıyla faturanın boyutuna göre değişiyor bir kısmını onlar bir kısmını sen ödüyorsun.Arkadaşlar iyi günler ttnet kullanicisiyim ve iptal ettirmek istiyorum 26 ay taahütlü 05.12.2019 / 05.03.2022 tarihinde bitiyor yani ben şimdi iptal ettirirsek ne kadar para öderim kimisi de diyorki 2 yıldan fazla sözleşme olduğunu için para cezası ödemezsin diyor yardım edermisiniz.
Türknet türktelekomdan yapacağın cayma bedelini yanlıs hatırlamıyorsam 140 tl ye kadar ödüyor turknetliyimvallaha aynı olay bende var türknete geçmek istiyorum ve daha 1 yıl var lanet gelsin ttnet'e verdiğimi fiyata değmiyor ki bu aralar aldıgmız hız çöp. bildigim kadarıyla faturanın boyutuna göre değişiyor bir kısmını onlar bir kısmını sen ödüyorsun.
gelen ekip eski kablonuzu sökmeden o kablo üzerinden iş yapmak isteyecektir fakat karşı çıkın şikayet edeceğinizi söyleyin bizede eski kablodan devam edildi sonra hız problemleri olduğu için kaç kere şikayet ettik kendileri kablo getirip yeni bağlantı yaptılar bu gelen ekibin işini yapmamasından kaynaklanıyorTürknet türktelekomdan yapacağın cayma bedelini yanlıs hatırlamıyorsam 140 tl ye kadar ödüyor turknetliyim
Fakat türknetin altyapısında olmama rağmen uçuk hızları göremiyoruz buz şehrin göbeğinde olmama rağmen bu durum evinize yada binanıza gelen kutu yada kablonun evinize fiber olarak girerse 100 mbps görürsünüz
Türktelekomda 1 sene 8 mbps çok kullandım türknet internetime can kattı
ben kendim kablo alıp evin tesisatına kırıp kendim döşedim kızıp cat7 kablo kullanıyorumgelen ekip eski kablonuzu sökmeden o kablo üzerinden iş yapmak isteyecektir fakat karşı çıkın şikayet edeceğinizi söyleyin bizede eski kablodan devam edildi sonra hız problemleri olduğu için kaç kere şikayet ettik kendileri kablo getirip yeni bağlantı yaptılar bu gelen ekibin işini yapmamasından kaynaklanıyor
bu arada kesinlikle ttnet alınmaması gerkilen bir internet sağlayıcısı. türknet altyapı sorguladım 30 mbps indirme 3mbps yükleme veriyor ve fiyatı 75 lira ama ben ttnet'e 95 lira verip 15 indirme 1 yükleme alıyorum kesinlikle dolandırcılık . ya bir kural getirecen şu fiyat altında şu internet satılmayacak diye yada yıllardır türkiyenin interneti olarak indirimlere gidiceksin yani ttnet pişmanlıktır.Türknet türktelekomdan yapacağın cayma bedelini yanlıs hatırlamıyorsam 140 tl ye kadar ödüyor turknetliyim
Fakat türknetin altyapısında olmama rağmen uçuk hızları göremiyoruz buz şehrin göbeğinde olmama rağmen bu durum evinize yada binanıza gelen kutu yada kablonun evinize fiber olarak girerse 100 mbps görürsünüz
Türktelekomda 1 sene 8 mbps çok kullandım türknet internetime can kattı
sanırsam uzun bir aboneyseniz bir kısmı ttnet tarafından öndeniyor ama bir kısmı.ben tahhatügün hepsini odememiz gerektirni biliyom ama mağaza yeni sözleşmeşme yaparken sormuştum deiştimi sistem şimdi bilmiyorum 1 yıl onceydi
Bizde düşüntük bir ara ama dediğin kablo pahalı ama mutlaka alınması gereken bir şey cat7 büyük anlamda etki yapıyormuş öyle diyorlardı duyduklarım bunlarben kendim kablo alıp evin tesisatına kırıp kendim döşedim kızıp cat7 kablo kullanıyorum
çok bir farkı yok diye biliyorum kablo kalınlıgı ve kablo sağlamlıgı olsa gerek cat5 cat6 kullandım yani internetin hızını arttırma gibi bir durum yok diye biliyorumBizde düşüntük bir ara ama dediğin kablo pahalı ama mutlaka alınması gereken bir şey cat7 büyük anlamda etki yapıyormuş öyle diyorlardı duyduklarım bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?