Cayma bedeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar iyi günler ttnet kullanicisiyim ve iptal ettirmek istiyorum 26 ay taahütlü 05.12.2019 / 05.03.2022 tarihinde bitiyor yani ben şimdi iptal ettirirsek ne kadar para öderim kimisi de diyorki 2 yıldan fazla sözleşme olduğunu için para cezası ödemezsin diyor yardım edermisiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çok bilgim yok açıkcası ama 2 yıldan fazla ise evet ödemezsin ama sen genede daha düzgün araştır

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Senin yaptıgın tahahüte bagli yani bu herkesin bilecegi bişey degil orda sana söylerler tahahüt yaparken cayma bedeli şu kadardir diye

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
sözleşme yaptığın tarihten itibaren kullandığın ayların indirimini alıyorlar kullanmadığın aylar alınmıyor.

DeadRabbit
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar iyi günler ttnet kullanicisiyim ve iptal ettirmek istiyorum 26 ay taahütlü 05.12.2019 / 05.03.2022 tarihinde bitiyor yani ben şimdi iptal ettirirsek ne kadar para öderim kimisi de diyorki 2 yıldan fazla sözleşme olduğunu için para cezası ödemezsin diyor yardım edermisiniz.
vallaha aynı olay bende var türknete geçmek istiyorum ve daha 1 yıl var lanet gelsin ttnet'e verdiğimi fiyata değmiyor ki bu aralar aldıgmız hız çöp. bildigim kadarıyla faturanın boyutuna göre değişiyor bir kısmını onlar bir kısmını sen ödüyorsun.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bence kesinlikle ödersin cay ma bedeli ama Ne kadar olduğunu arayıp ögrene bilirsin

Süleyman Çakır
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
sözleşme yaptığın tarihten itibaren kullandığın ayların indirimini alıyorlar kullanmadığın aylar alınmıyorlar diye biliyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ttnet den turknete geçmek isteyen arkadaşlar turkneti arıyor ve size geçmek istiyorum fakat taaddutum var diyor ve turknet taaddutunuzun yarısını kendisi karşılıyor sizde diğer kalanını ödüyorsunuz ailemle öyle yaptık

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
vallaha aynı olay bende var türknete geçmek istiyorum ve daha 1 yıl var lanet gelsin ttnet'e verdiğimi fiyata değmiyor ki bu aralar aldıgmız hız çöp. bildigim kadarıyla faturanın boyutuna göre değişiyor bir kısmını onlar bir kısmını sen ödüyorsun.
Türknet türktelekomdan yapacağın cayma bedelini yanlıs hatırlamıyorsam 140 tl ye kadar ödüyor turknetliyim
Fakat türknetin altyapısında olmama rağmen uçuk hızları göremiyoruz buz şehrin göbeğinde olmama rağmen bu durum evinize yada binanıza gelen kutu yada kablonun evinize fiber olarak girerse 100 mbps görürsünüz
Türktelekomda 1 sene 8 mbps çok kullandım türknet internetime can kattı

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
müşteri hizmetlerini aramanı tavsiye ederim ben fiber internetimi haksız fiyat politikaları nedeniyle iptal ettirdim ilk çıkan fatura yaklaşık 2 bin lira idi. ama omların haksızlığı anlaşılınca 196 liraya indirtip netspeed e geçtim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Türknet türktelekomdan yapacağın cayma bedelini yanlıs hatırlamıyorsam 140 tl ye kadar ödüyor turknetliyim
Fakat türknetin altyapısında olmama rağmen uçuk hızları göremiyoruz buz şehrin göbeğinde olmama rağmen bu durum evinize yada binanıza gelen kutu yada kablonun evinize fiber olarak girerse 100 mbps görürsünüz
gelen ekip eski kablonuzu sökmeden o kablo üzerinden iş yapmak isteyecektir fakat karşı çıkın şikayet edeceğinizi söyleyin bizede eski kablodan devam edildi sonra hız problemleri olduğu için kaç kere şikayet ettik kendileri kablo getirip yeni bağlantı yaptılar bu gelen ekibin işini yapmamasından kaynaklanıyor

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
indirim tutarın x kullandığın ay . kendin hesapla

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ben tahhatügün hepsini odememiz gerektirni biliyom ama mağaza yeni sözleşmeşme yaparken sormuştum deiştimi sistem şimdi bilmiyorum 1 yıl onceydi

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
gelen ekip eski kablonuzu sökmeden o kablo üzerinden iş yapmak isteyecektir fakat karşı çıkın şikayet edeceğinizi söyleyin bizede eski kablodan devam edildi sonra hız problemleri olduğu için kaç kere şikayet ettik kendileri kablo getirip yeni bağlantı yaptılar bu gelen ekibin işini yapmamasından kaynaklanıyor
ben kendim kablo alıp evin tesisatına kırıp kendim döşedim kızıp cat7 kablo kullanıyorum

DeadRabbit
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
bu arada kesinlikle ttnet alınmaması gerkilen bir internet sağlayıcısı. türknet altyapı sorguladım 30 mbps indirme 3mbps yükleme veriyor ve fiyatı 75 lira ama ben ttnet'e 95 lira verip 15 indirme 1 yükleme alıyorum kesinlikle dolandırcılık . ya bir kural getirecen şu fiyat altında şu internet satılmayacak diye yada yıllardır türkiyenin interneti olarak indirimlere gidiceksin yani ttnet pişmanlıktır.
Post automatically merged:

ben tahhatügün hepsini odememiz gerektirni biliyom ama mağaza yeni sözleşmeşme yaparken sormuştum deiştimi sistem şimdi bilmiyorum 1 yıl onceydi
sanırsam uzun bir aboneyseniz bir kısmı ttnet tarafından öndeniyor ama bir kısmı.

DeadRabbit
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bizde düşüntük bir ara ama dediğin kablo pahalı ama mutlaka alınması gereken bir şey cat7 büyük anlamda etki yapıyormuş öyle diyorlardı duyduklarım bunlar
çok bir farkı yok diye biliyorum kablo kalınlıgı ve kablo sağlamlıgı olsa gerek cat5 cat6 kullandım yani internetin hızını arttırma gibi bir durum yok diye biliyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ttneti arıyorum hızım çok düşük diyorum aa diyorlar hızlandırmanız mevcut tamam yaptık diyip kapatıyorlar telefonu madem o hakkım var aramadan yapsanıza müşterinize en iyi hizmeti versenize ceyizimemi saklıyorsunuz evlendikten sonramı vericeksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...