Process Sorgulayabilirsin. örnek (chrome.exe açıksa şunu yap kapalıysa şunu gibi)Oyuna bir launcher ile giricekleri bir şey yaptım, Bir sıkıntım var..
; Şimdi giriş yap butonuna basınca oyunu açıyor onda sıkıntı yok ama bir daha giriş yap diyince oyunu iki kez açıyor Cliente ne yazmalıyım da oyunun bi kez daha açıldığında hata verip ikinci oyunu kapatması için?
Process Sorgulayabilirsin. örnek (chrome.exe açıksa şunu yap kapalıysa şunu gibi)Oyuna bir launcher ile giricekleri bir şey yaptım, Bir sıkıntım var..
; Şimdi giriş yap butonuna basınca oyunu açıyor onda sıkıntı yok ama bir daha giriş yap diyince oyunu iki kez açıyor Cliente ne yazmalıyım da oyunun bi kez daha açıldığında hata verip ikinci oyunu kapatması için?
Var mı direk hazır kodun elinde?Process Sorgulayabilirsin. örnek (chrome.exe açıksa şunu yap kapalıysa şunu gibi)
...Var mı direk hazır kodun elinde?
banada öğretebilirmisiniz yada yardımcı video falan varmı ?
teşekkürler dostum...
using System.Diagnostics;
...
Process[] processes = Process.GetProcesses();
foreach (Process p in processes)
{
if (p.ProcessName.Equals("chrome"))
{
MessageBox.Show("Açık");
}
}
kanka kodları tam yerlere yaptıyda yönetici olarak çalıştırmak vız kalır :::Yönetici olarak çalıştırman lazım
youtube deki video da tam anlatıgı gibi degil biraz sorunlu knkYoutubeda var rasg b kanalinda
Oyuna bir launcher ile giricekleri bir şey yaptım, Bir sıkıntım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?