Doğru söylüyorsun. Herhangi bir VAC yeme söz konusu değildir derken tam olarak yazmamışım, yanlışım için teşekkürler.Güzel çalışma fakat konu içerisinde açıklık getirirsen eğer daha iyi olur.Bu hilenin VAC yakalanmaması için ne tarz bir önlem alıyorsun?
• Herhangi bir VAC yeme söz konusu değildir.
Bu sözüne kesinlikle katılmıyorum kardeşim VAC Dalgası denilen bir mevzu vardır.Bu dalga sonucu ban yenilir.
Hile tamamen sana ait değil ise hazır source ise yani Copy + Paste ise Kesinlikle VAC ban riski vardır.Çünkü kullandığın source daha önce kullanılmış bir source bu tarz konulara açıklık getirmeniz sizin tarafınıza daha yararlı olacaktır.
Ayn zaten base büyük ihtimal ghnin ama onlarin class memorysini undetected sanirim,birde junk eklemis arkadas ama yinede ellerine saglik paste olmasina rahmenGüzel çalışma fakat konu içerisinde açıklık getirirsen eğer daha iyi olur.Bu hilenin VAC yakalanmaması için ne tarz bir önlem alıyorsun?
• Herhangi bir VAC yeme söz konusu değildir.
Bu sözüne kesinlikle katılmıyorum kardeşim VAC Dalgası denilen bir mevzu vardır.Bu dalga sonucu ban yenilir.
Hile tamamen sana ait değil ise hazır source ise yani Copy + Paste ise Kesinlikle VAC ban riski vardır.Çünkü kullandığın source daha önce kullanılmış bir source bu tarz konulara açıklık getirmeniz sizin tarafınıza daha yararlı olacaktır.
Base başkasının, GH nin olsaydı herkes kullandığı için ban yerdim. Tabii ki junk code ekledim, yoksa dediğim gibi ban riski yüksek olurdu, tamamı paste değil, arasına kendi yazdığımda var.Ayn zaten base büyük ihtimal ghnin ama onlarin class memorysini undetected sanirim,birde junk eklemis arkadas ama yinede ellerine saglik paste olmasina rahmen
Uyumluwin10 ile uyumlu mu ?
Resimli halini atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.Eksik dll. mevcut diyor bunları manuel olarak kendimiz mi yüklememiz gerekiyor
Benim ark ghnin kullaniyor ban yemiyor xdBase başkasının, GH nin olsaydı herkes kullandığı için ban yerdim. Tabii ki junk code ekledim, yoksa dediğim gibi ban riski yüksek olurdu, tamamı paste değil, arasına kendi yazdığımda var.
Uyumlu
Resimli halini atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
Base başkasının, GH nin olsaydı herkes kullandığı için ban yerdim. Tabii ki junk code ekledim, yoksa dediğim gibi ban riski yüksek olurdu, tamamı paste değil, arasına kendi yazdığımda var.
Uyumlu
Resimli halini atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
aynı sorun bendede var dostum win 10 x64 bit kullanıyorumEksik dll. mevcut diyor bunları manuel olarak kendimiz mi yüklememiz gerekiyor
discorddan iletişim kurabilmemiz mümkün mü denedim olmadı fakat
Dostum o zaman bunları kur. Hata düzelir. (aynı sorun bendede var dostum win 10 x64 bit kullanıyorum
dll hatası veriyor kanka yine discorddan iletişim kurabilsek özelden halledicez sanırım ama yine sen bilirsin pek kontak kurmayı istemiyorsanDostum o zaman bunları kur. Hata düzelir. (Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap)
Vac garanti yedirir derken calisma mantigindan haberin yok konusuyorsun base ud oldugu icin yedirme ihtimali azEline sağlık, güzel hile fakat VAC garanti yedirtir. Paralı hilelerde bile VAC Riski söz konusu, eğer hileyi abaratanlar olursada Overwatch'den yer zaten, illaha ki bir şekilde yerler VAC BAN veya Overwatch BAN. Ama yinede güzel, yeni bir hesap açıp doya doya hile kullanmalık.
h4eɱRe#6177dll hatası veriyor kanka yine discorddan iletişim kurabilsek özelden halledicez sanırım ama yine sen bilirsin pek kontak kurmayı istemiyorsan
aynen öyle gene hata veriyordll hatası veriyor kanka yine discorddan iletişim kurabilsek özelden halledicez sanırım ama yine sen bilirsin pek kontak kurmayı istemiyorsan
SCRİPTT: Vac garanti yedirir derken calisma mantigindan haberin yok konusuyorsun base ud oldugu icin yedirme ihtimali az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?