CS:GO Haksız Yere Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Geçen gün güven faktörünüz düştü diye mail geldi. Sonra artırmaya çalışırken bir anda ow ban yedim . Steam destek'e mi yazmak gerekiyor ?

Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dostum geçmiş olsun açılmaz artık benim de haksız yere ban yemiştim açmıyorlar

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
haksız ban diye bir şey olduğunu sanmıyorum hele ki ow yediysen masum olduğunu hiç düşünmüyorum. ow değil de vac olsaydı işler değişebilirdi masaüstünde falan başka oyunun hilesi olunca vac atıyor direkt geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yapıcak bişey yok g.o cevapladığınız için saol.

Üye
8 HİZMET YILI
desteğe mail at diyecemde, açılacağını zannetmiyorum.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
OW sistemsel atılan bir ban değil yüzlerce binlerce profesyonel ve yıllarını vermiş oyuncular tarafından incelenip yine hile şeklinde yorumlanırsa valve'in bu konuda uğraşan profesyonel ekibine yollanıyor oyunun onlardan da geçer not alırsan g.olsun overwatch ban yiyorsun eğer ki direkt vac ban yemiş olsaydın bu anlaşılır olabilirdi ne bileyim steamin başka bir oyununa hile yapıyordum dersin veya wolftüye hile yapıyordum vs. örnekler çoğaltılır onun hilesini yakaladı öyle ban yedim falan filan destek ekibiyle çok uğraşsanda ufak böyle ufacık bir ihtimalin olurdu ama overwatch manuel atılan bandır kanka kalkması söz konusu dahi değil profesyonel ve emektar oyuncuların incelemesini geçip bir de vac manuel ban ekibinden ban yediysen hele de ... ne yazık ki hesabına veda et en azından csgo'na yeni hesap aç

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tabi ki, denemekten zarar gelmez. Tabi hile yapıp ban yemediysen diyecemde. memoryhackers'te konu açıldığına göre :)

knk ben burda sece lol script için gelioyrum ztn hile yaptığım tek oyun o
ztn cs ye de arada giriyodum ztn
bekliyorum.
Post automatically merged:

OW sistemsel atılan bir ban değil yüzlerce binlerce profesyonel ve yıllarını vermiş oyuncular tarafından incelenip yine hile şeklinde yorumlanırsa valve'in bu konuda uğraşan profesyonel ekibine yollanıyor oyunun onlardan da geçer not alırsan g.olsun overwatch ban yiyorsun eğer ki direkt vac ban yemiş olsaydın bu anlaşılır olabilirdi ne bileyim steamin başka bir oyununa hile yapıyordum dersin veya wolftüye hile yapıyordum vs. örnekler çoğaltılır onun hilesini yakaladı öyle ban yedim falan filan destek ekibiyle çok uğraşsanda ufak böyle ufacık bir ihtimalin olurdu ama overwatch manuel atılan bandır kanka kalkması söz konusu dahi değil profesyonel ve emektar oyuncuların incelemesini geçip bir de vac manuel ban ekibinden ban yediysen hele de ... ne yazık ki hesabına veda et en azından csgo'na yeni hesap aç

Başların csye salla ya

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
owerwatch ban kalkmaz kardeşim 20 kişi seni izleyip yarısından coğu hile diyorsa ban yersin ki bununda haksız olduğunu düşünmüyorum

Üye
8 HİZMET YILI
owerwatch ban kalkmaz kardeşim 20 kişi seni izleyip yarısından coğu hile diyorsa ban yersin ki bununda haksız olduğunu düşünmüyorum
Doğru söylüyorsun,
aşırı boş bir durum ya yerınde gore tamam ama troll gıbı gelıyo bazende
Geçen sene bende ban yedim, hile kullanmamıştım. Öyle denk geldiki üst üste. midden koşarken smoke içine 1 kere ateş ettim hs gitti, sonra short kesiyordum, herkes yapar başka biryere dönerken can sıkıntısına baktığı yere 1 kere ateş ettikten sonra döner, shortu keserken bi long bakayım dedim ateş edip dönecektim ki şansa tam ateş ettiğimde adam çıktı shorta hs gitti oda :D sonuç ow ban maalesef.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Aynınısı lol yapmıştı küfürden perma verdiler 2015 yıllarında. süper hesaplar perma yedi binlerce kişi. Amaçları ise şuydu. Bu adamlar zaten çok iyi çok fazla skin almışlar . Nasıl olsa bağımlılar. En baştan kassınlar daha çok bağımlı olsunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...