Ultra Üye
overwatch banı kalkıyormu hile olmadığım anlaşılınca? gerçekten çok saçma nova adamlar kötü oynadıkları için beni izleyip hile sanıyorlar anlayamıyorum bu overwatchıOw banı yemişsin zaten merak etme hile kullanmadıysan izlerler hile olmadığına kanaat verdikten sonra açarlar banını
Cs nin kitlesinin yarısı bu yüzden artık oynamıyor ya zaten. 500 win altın adam istediğine ban atabiliyoroverwatch banı kalkıyormu hile olmadığım anlaşılınca? gerçekten çok saçma nova adamlar kötü oynadıkları için beni izleyip hile sanıyorlar anlayamıyorum bu overwatchı
Evet ow de izliyorlar senin hile olup olmadığına bakıyorlar ki zaten hile değilsin yani kendin öyle söylüyorsun ow banını kaldırırlar ama gerçekten haksızsan yani ben de aynı şekilde yedim 1 kez kaldırdılar haksız yereoverwatch banı kalkıyormu hile olmadığım anlaşılınca? gerçekten çok saçma nova adamlar kötü oynadıkları için beni izleyip hile sanıyorlar anlayamıyorum bu overwatchı
ticket ac hem turkce hem ingilizce kullanmadigi vs vs temiz oldugunu soyle acarlar overwatch acilmasi kolaycs:go da herhangi bir hile kullanmadım ve boş yere ban yedim herhangi bir bilginiz varmı şimdi destek açtım vac ekibine yolladık diye mesaj aldım boş yere vac yemek istemiyorum önceden boş yere yiyip kaldıran varsa yardım edebilir mi?
sanırım kaldırılmıyor cs go bu konuda katı hileleri ne kdr çok olsa da ban açtırmada pek fazla açmıyolarlarcs:go da herhangi bir hile kullanmadım ve boş yere ban yedim herhangi bir bilginiz varmı şimdi destek açtım vac ekibine yolladık diye mesaj aldım boş yere vac yemek istemiyorum önceden boş yere yiyip kaldıran varsa yardım edebilir mi?
her hilede ban riski vardır.ben paralı hileleride denedim onlar da ban attıhile ban atar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?