Knk aynısını bende yedim hesap değişip gircs:go da herhangi bir hile kullanmadım ve boş yere ban yedim herhangi bir bilginiz varmı şimdi destek açtım vac ekibine yolladık diye mesaj aldım boş yere vac yemek istemiyorum önceden boş yere yiyip kaldıran varsa yardım edebilir mi?
nasıl yani 500 win alanlar cs de bir nevi moderatör mü alıyorYok haci açmıyorlar ben de kullanmadan ow ban yedim 9 tane ticket attım 2 aydır banlı hala
Post automatically merged:
Cs nin kitlesinin yarısı bu yüzden artık oynamıyor ya zaten. 500 win altın adam istediğine ban atabiliyor
vac tespit etmediyse tekrar incelerler. gönlünü ferah tut.cs:go da herhangi bir hile kullanmadım ve boş yere ban yedim herhangi bir bilginiz varmı şimdi destek açtım vac ekibine yolladık diye mesaj aldım boş yere vac yemek istemiyorum önceden boş yere yiyip kaldıran varsa yardım edebilir mi?
i didnt knew that you could upload video herecs:go da herhangi bir hile kullanmadım ve boş yere ban yedim herhangi bir bilginiz varmı şimdi destek açtım vac ekibine yolladık diye mesaj aldım boş yere vac yemek istemiyorum önceden boş yere yiyip kaldıran varsa yardım edebilir mi?
evet bende yemiştim ama kalkmamıştı banımkanka ow banı kalkıyo merak etme steam destek ile konuş vaci kaldırtmakk biraz sıkıntı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?