Süper Üye
hocam +1 yakışmazmı forumdaki hile nasıl denedin mi sen güzele benziyorduYeni başlıyorsan ona da bir hile yakışır hocam temizinden
hocam +1 yakışmazmı forumdaki hile nasıl denedin mi sen güzele benziyorduYeni başlıyorsan ona da bir hile yakışır hocam temizinden
Birkaç kez geçen sene denedikte cs go yu bırakalı uzun zaman olduğu için pek oyuna ısınamadım silmiştimhocam +1 yakışmazmı forumdaki hile nasıl denedin mi sen güzele benziyordu
katılıyorum banlan yeni hesap aç devamkehemen hile kullan sitede var hatta devam durmak yok hileye devamvalorant kötü zaten değmez
Hocam sana önerim eğer hile ile oynamicaksan hiç başlama çünkü maçlar hile vs hile oluyor zevk almazsın eğer hile ile oynicaksanda çok belli etmeki ban yemehayatimda ilk defa csgo oynucam valoranttan hwid yedim ugrasmak istemiyorum artik csgoya baslicam onerileriniz tavsiyeleriniz vs ne olursa yazar misiniz
Değil, aynısı pubgde de yapılıyor parayla alanların parası boşa gitmesin diye ama saçma olan şey benim 16 tlye almam ve şuancok sacmaymis