Süper Üye
valla bilmiyormbende yoldaşta hvh kastım supreme kadar ama owerwatch yediğim için bıraktım nasıl owerwatch yemiyorsunuz?
valla bilmiyormbende yoldaşta hvh kastım supreme kadar ama owerwatch yediğim için bıraktım nasıl owerwatch yemiyorsunuz?
Kanka kullandığım paralı hile kesinlikle vac ban atmıyor kullandığım hile özelliklerini ise ow'den anlamak kesinlikle imkansız zaten ow düşeceğimi falan da zannetmiyorumAslında Bütün Hileler Ban Yediriyor Nasıl ben oynuyorum ban yemıyorum dıyorsun ya emın ol 5 ay bilemedin 10 ay sonra bir bakıyorsun ban yemişsin Bunu En çok rastlayacağın Türk hile firmaları base %100 Simple. Yani Yükseldikçe Aslında Ban Yiyorsun Farkında Olmuyorsun .Csgo bazen gizli güncellemeler getiriyor kullandıgın hiledeki ofsetler değişir patent dahil hileyi injecktlersin ban yersin fix olduğu için .
5 Ay Bilemedin 10 Ay Sonra Banlanırsın Çünkü Hiçbir Hile Sana Ower Koruması Sağlayamaz Adamlar Steam Api Sızmış olamaz heralde dunyanın en bılınen hılesı dahıl .Hardware hileler sağlar onlarında mekanık aracı çok pahalı 3 4 k arasında.Kanka kullandığım paralı hile kesinlikle vac ban atmıyor kullandığım hile özelliklerini ise ow'den anlamak kesinlikle imkansız zaten ow düşeceğimi falan da zannetmiyorum![]()
kanka hile zaten ow koruması sağlamıyor bana benim kullandığım özellikleri yazdım ow düşsem bile ban yemem o özellikler ile izleyen kişi hile diyemez ondan bahsediyorum5 Ay Bilemedin 10 Ay Sonra Banlanırsın Çünkü Hiçbir Hile Sana Ower Koruması Sağlayamaz Adamlar Steam Api Sızmış olamaz heralde dunyanın en bılınen hılesı dahıl .Hardware hileler sağlar onlarında mekanık aracı çok pahalı 3 4 k arasında.