Onaylı Üye
Kablolu bağlamam biraz mümkün değil. Modem farklı bir odada.Kanka eğer wifi ile bağlanıyorsan internete öyle ping girmesi gayet doğal, kablo ile deneyebilirsin belki
Dün arkadaşım bir routter tarzı birşeyden bahsetti. Priz üzerinden kablolu bağlayabiliyormuşsun bu cihaz üzerinden. Var mı bilginiz ?Kanka eğer wifi ile bağlanıyorsan internete öyle ping girmesi gayet doğal, kablo ile deneyebilirsin belki
Nasıl yapabilirim bunu ?wi-fi sürücülerin güncel değilse update etmeyi deneyebilirsin yardımcı olabilir
Evet diğer hiçbir oyunda böyle bir sıkıntı yaşamıyorum sadece csgo'ya özelAyni sorun bendede vardi ilginc tarafi diger oyunlarda lol de felan bir sikinti yasamiyordum bende cs yi salıp lol devam ettim .d
Nasıl yapabilirim bunu ?
driver booster diye bir program var ordan güncelleyebilirsin bilgisayarındaki driverları.
burada detaylı anlatmış programın kullanımını
Modemi değiştirmeyi düşünüyorum. Bunun için yeni modemi internet sağlayıcısına onaylatmam lazım sanırım ?Wifi ile bağlanma eğer ethernet erişimin mümkün değilse yüksek ghz li modem almaya çalış.
Ethernet kablosu bağlamam mümkün değil. Modem farklı bir odadaethernet kablosu bağla
Modemi değiştirdiğimde internet sağlayıcısını arayıp modemi onaylatmam gerekiyor değil mi ?modemi değiştir
hangi modeme geçtinModemi değiştirdiğimde internet sağlayıcısını arayıp modemi onaylatmam gerekiyor değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?