Üye
bende aynı hatayı alıyorum %100 de kalıyor hile de açılmıyorArkadaşlar benim loader 100%100 de kalıyor ve açılmıyor bu hatanın ismi lm3 se çözümünü denedim olmadı eğer bilen varsa lütfen yardımcı olun herhangi bir başka konu açıldıysa görmedim kusura bakmayın lütfen yardımcı olur musunuz ?
yönetici olarak açıyorum ben fakat olmuyorYönetici olarak çalıştırmayı denermisin ?
Net framework 3.5 , 4.5 , 4.6 sürümlerini yükleyip en güncel directx 12 yükleyip driver booster pro ile ekran kartı ve sistemi güncelleyip uyumluluk sorunu denetleden yönetici olarak tekrar çalıştırmayı denermisin ?yönetici olarak açıyorum ben fakat olmuyor
Ama garip olan olay şu hile bazen açılıyor bazen açılmıyor ?Net framework 3.5 , 4.5 , 4.6 sürümlerini yükleyip en güncel directx 12 yükleyip driver booster pro ile ekran kartı ve sistemi güncelleyip uyumluluk sorunu denetleden yönetici olarak tekrar çalıştırmayı denermisin ?
bende hiç açılmıyorAma garip olan olay şu hile bazen açılıyor bazen açılmıyor ?
Şans işi değildir bu pc driver booster ile güncelleAma garip olan olay şu hile bazen açılıyor bazen açılmıyor ?
Dediğim tavsiyeleri yap olmazsa başka çözüm buluruzbende hiç açılmıyor
Net framework yükle 3.5, 4.5, 4.6Bende Microsoft Visual C++ lar var 2005 den 2017 e ye kadar hepsi var ? bir alakası fln varmı ki ?
Peki bazen açılıp bazen açılmamasının sebepi nedir biliyor musun ?Net framework yükle 3.5, 4.5, 4.6
Ya eski hilede hiç böyle bir problem yaşamıyordum ayarlar çok zor o menü içimi karartıyor ztnAntivirüs kapalı olup hilenin yönetici olarak çalıştırılması gerekir.
Vatch ban varya owerwatch korumaları çıktığı için böyleYa eski hilede hiç böyle bir problem yaşamıyordum ayarlar çok zor o menü içimi karartıyor ztnKeşke Eski Hile Bir Şekilde Tekrar Gelse.Eski Hilede Yönetici Olarak Fln Çalıştırmıyordum Şimdi Niye Böyle Çok Garip Anlamıyorum y
Kroumalardan dolayı GUI değişeceğini zannetmiyorum. Asıl nedeni hileyi baştan yazmaları gerekti ve hızlı sunabilmek için büyük ihtimal zamanları yoktu. Bundan dolayı hılzıca bir menü tasarlayıp gönderdiler.Vatch ban varya owerwatch korumaları çıktığı için böyle
Doğru bir cevap olabilir bencu bu açıklama için yeterliKroumalardan dolayı GUI değişeceğini zannetmiyorum. Asıl nedeni hileyi baştan yazmaları gerekti ve hızlı sunabilmek için büyük ihtimal zamanları yoktu. Bundan dolayı hılzıca bir menü tasarlayıp gönderdiler.
Umarım Hile Çıktığı Zamandandır Bu Menü Nün Farkındadırlar ve Düzeltmeye Çalışıyorlardır UmarumKroumalardan dolayı GUI değişeceğini zannetmiyorum. Asıl nedeni hileyi baştan yazmaları gerekti ve hızlı sunabilmek için büyük ihtimal zamanları yoktu. Bundan dolayı hılzıca bir menü tasarlayıp gönderdiler.
Umarım Hile Çıktığı Zamandandır Bu Menü Nün Farkındadırlar ve Düzeltmeye Çalışıyorlardır Umarım
olmadı denedim hepsini yaptımDediğim tavsiyeleri yap olmazsa başka çözüm buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?