bu arada kullandığım hile ezglobal yazılım 3 yıldır kimseye vac ban yedirmiyor ve yedirmemeye devam ediyor muGözüm kapalı tarıyorum hs gidiyor arkadaşlarSeçkin hesap hile kullanmıyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
gerçektende hile kullanmıyorumGözüm kapalı tarıyorum hs gidiyor arkadaşlarSeçkin hesap hile kullanmıyorum.
Kahinlik hat safa da. Sol da ki adam içine mi doğdu be bir anda dönüp vurmanGözüm kapalı tarıyorum hs gidiyor arkadaşlarSeçkin hesap hile kullanmıyorum.
hile değilim kknkbu arada kullandığım hile ezglobal yazılım 3 yıldır kimseye vac ban yedirmiyor ve yedirmemeye devam ediyor mu![]()
hocam saniyelik karartı gördüm oraya kaydırdım. smoketan bende garip gördümKahinlik hat safa da. Sol da ki adam içine mi doğdu be bir anda dönüp vurman![]()
yok dostum inan hile değilim.kanka sprey patternlerini bilen biri hile olduğunu anlar yada sen sıkınca oyun bozuluyor![]()
teşekkürler kral aim olarak iyiyiz yaKahinlik hat safa da. Sol da ki adam içine mi doğdu be bir anda dönüp vurman![]()
niye yiyeyim kardeşim? hile değilim kibanı yersen sıkıntı
DOSTUM TAMAMEN Bileknasıl oluğunu anlat bizde bilelim
dostum tamamen oyunu çok oynamakla alakalıbizede öğrette bizde yapalım nasıl yapıyorsun ki