Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Discord sunucumu nasıl hızlı bir şekilde genişletebiliriz acaba?
Bundan 1-2 gün önce discord sunucusu kurdum hızlı büyümek istiyorum sunucumu nerelerde ve nasıl tanıtabilirim ve nasıl üyeleri arttırabilirim yardımcı olurmusunuz
Discord boost al başka sunuculara git ręklam yap etik değil fakat gelişirsin odaları vesaire güzel düzenle onlara bir şey vadetmelisin ki adamlar gelsin sonuçta herkesin sunucusu var
link vermek yasak discord grubu yazınca çıkan 2. ve 3.sitelerden kendi sunucunun adresini ekleyebilirsin insanlar girip sunucuya katılabiliyor
mmorpglere girip guildlerde rica et hepsine özel oda aç, discord kanalına yatırım yapacağım vs dersin. bu adamlar genelde başka oyunlarda oynuyor. hepsini yavaş yavaş açarsın
Geniş kapsamlı odalar yaparak ör. Oyun, müzik, eğlence vs ki geniş kitleler gelsin amacın globalleştirmek ise bu gibi şeyleri yapabilirsin paylaşım grupları vs var insanlara daha çabuk ulaşabilirsin sunucu takviyesi de önemli
bot atabılırsın bot ıstemıyorsan farklı sunuculara gır ılgı alanı ne ıse tek tek lınk atarsın veya lınk botu kurabılırsın denendı bayagı ıse yarıyor lınkı kendısı gonderıyor herhangı bır ban yemezsın sınırlı kullanıma ac mesela saatlık 30 kısıye gondersın gıbı
Herkesin ilk aklına gelen bot yöntemi var fakat eğer kontrol edemezsen ve belli olursa sunucu yerle bir olur daha da kimse gelmez güvenmez. Diğer türlü büyük sunucularla anlaşıp reklamını yaptırabilirsin, hele de çekiliş kullanıcı çekme açısından en iyi yöntem çok ucuz şeyler bile olsan sırf çekiliş diye çok katılımcı oluyor.
Yapman gerekeni değil de yapmaman gerekeni söyleyeyim. Millete discord sunucumuz var gelir misin lütfen diye herkese spam atma. Genelde böyle yapınca ya gelmezler yada gelenlerden 10 kişinin 1i hiç aktif olmaz geri 1i aktif olur geri kalan 8ide gelip söver çıkar yada benzer bir durum olur. Sohbet sunucuları var. İnternetten adreslerini bulup oradan insanlarla tanışıp biraz muhabbet edip ardından sunucuna davet etmen sunucunun kitlenmemesi açısından daha sağlıklı olabilir. Yada online oyun oynuyorsan oyunlarda takımına gelen iyi anlaştığın insanları davet etmen yine yardımcı olabilir.
her şeyden önce önemli olan yönetim kadrosudur, yönetim kadrosunda arkadaşlarında olsa konuşkan kişileri almaya çalış, başlarda insanlarla beraber aynı odalarda olmanız gerekiyor, özel oda açıp orda takılmayın. etkinlikler insanları sunucuda tutmak için gerekli olan bir şeydir.
reklam tabiki çok önemli birkaç reklam taktiği verebilirim,
-> boost reklamları güzel fakat artık sıradanlaştı, basit birkaç çekiliş yap VP kodları vs. bunu bazı youtuber'larla anlaşarakta yapabilirsin. çekilişlere max 5 kişi min 2-3 kişilik bir sınır koyarak insanları sunucuya çekmeye çalış, çekiliş zamanında sunucuyu etkinliğe boğ
ayrıca şunu unutma, kamera açtığınızda kızları orada tutmuş oluyorsunuz, sunucuda kız çoğunluğu olduğunda da erkekleri orada tutmuş oluyorsunuz, ikisini aynı anda yapmaya çalışın, arkadaşlarınızı vs. çağırarak.
-> insanlara torpil yapın, adaletli davranmayın