Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pc ye bağlı tüm bağlantıları çıkar power kablosu dahil, power tuşuna 10 saniye basılı tut bırak sonra power kablosunu tak çalıştır ama yine hiç bir kablo takılı olmasın açılınca tak kabloları pc açılınca sfc /scannow komutunu cmd yi yönetici ile açıp çalıştır diski temizle, onar ve birleştir daha sonra tekrar olursa yaz duruma göre ilerleriz
problem ya diskte yada kullandığın mouse klavye gibi aygıtlarda olabilir internette ayrıntılı çözümler var sanırım en son vardı bu konu gibi bir şey açılmıştı olmadı kalsik biostan kanynaklanıyorsa saçma bile gelse bios pilini çıkarın takın
Windows kurulumu sırasında yaşanan bu tür sorunlar genellikle donanım veya sürücü uyumsuzluklarından kaynaklanabilir. Sorunu çözebilmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Başlangıçta güvenli modda başlatın: Bilgisayarı güvenli modda başlatarak sorunun donanımsal olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bilgisayarı yeniden başlatın ve "F8" tuşuna basarak Gelişmiş Önyükleme Seçenekleri'ni açın. Ardından "Güvenli Mod" veya "Güvenli Mod ile Ağ" seçeneklerinden birini seçin. Eğer bilgisayar güvenli modda sorunsuz bir şekilde çalışıyorsa, sorun büyük olasılıkla sürücülerle veya yazılımlarla ilgilidir.
Güncellemeleri kontrol edin: Bilgisayarınızın tüm güncellemeleri alması önemlidir. Windows işletim sistemi ve sürücülerinizi güncelleyin. Güncellemeler, bilinen sorunları düzeltebilir ve uyumluluk sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir.
Sürücü uyumluluğunu kontrol edin: Bilgisayarınızın donanımıyla uyumlu olmayan veya eski sürücüler, bu tür sorunlara neden olabilir. İnternet sitesinden donanım üreticilerinin en son sürücülerini indirin ve yükleyin.
İşletim sistemini tamir etme: Windows'un otomatik onarım özelliğini kullanarak işletim sistemini onarabilirsiniz. Windows kurulum medyasını (DVD veya USB) kullanarak bilgisayarı başlatın ve "Onarım" veya "Tamir Seçenekleri" seçeneklerini izleyin. Bu seçenekler, hasarlı sistem dosyalarını onarabilir ve sorunu çözebilir.
Temiz bir kurulum yapın: Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, temiz bir Windows kurulumu yapmayı düşünebilirsiniz. Bunun için Windows kurulum medyasını kullanarak bilgisayarı başlatın ve kurulumu yeniden başlatın. Kurulum sırasında mevcut bölümü veya sürücüyü temizleyerek baştan bir kurulum yapın.
Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, donanım sorunları veya daha karmaşık bir yazılım sorunu olabilir. Bu durumda bir bilgisayar teknisyeninden veya uzman birinden yardım almanız önerilir