Duygusal boşluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sana iyi gelicek kafanı dağıtıcak şeyler yapmanı tavsiye ederim dostum kafaya takma desemde takıcaksın biliyorum bende aynısını yaşadım ama kendini hiç bir zaman bir şeye zorlama olucağı varsa olur yoksa olmaz kendin ol ve kendi çizginde devam et hayatını yaşa

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Herkesin buna benzer bir durumla karşılaşmıştır. Ben misal bu durumdan daha beter bir derde düşmüştüm kız derdine. Bazen geçmişi unutmak gerekir ve yeniliklere açık olmak gerekir. Kendimizi üzeceğimize bembeyaz bir yola çıkmak gerekir. Şöyle bir söz var "İnsan öldüğü zaman nasıl unutulacağını bilse kendinden başka kimseye değer vermez." yani unut gitsin dostum. Kimse senden veya ailenden değerli değil.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben orta 1 den beri hiç arkadaş edinmedim veya edinemedim bi kızla sohbetim olmadı kendi fakat bu aralar bi kızla konuşuyorum pek çevresi yok ve masum bi kız gibi ama işte güvensizlik duygum var

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ileride pişman olmamak için git mesajını at

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
reis şuan galiba bende o durumdayım sevdiğim veya sevmeye çalıştığım insanlarla konuşunca iyi geliyor gibime geliyor özellikle karşına öyle biri geldiyse fırsatı kaçırma derim çünkü sana saçma gelebilir belki bilmiyorum ama sana gönderilmiş bir fırsat veya düzelme yolu olabilir böyle insanlar normal zamanda karşımıza çıkmaz çünkü

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum ilk önce sigarayı bırakmaya çalışabilirsin elinden kaldığınca yanlız kalmamaya bak dışarı çık sporunu yap yalnız kalsan bile seni meşgul edecek şeyler yap kitap oku oyun oyna duygusal boşluğunu dindirecektir kendini sosyal ve maddi durumda geliştirince ztn özgüven gelio ve kızlarda sana gelmeye başlıyo (yaklaşık 2 gün önce red yedim :D) bunları uyguluyorum ve genelde aklımdan çıkıyo boşluğu biraz doldurmuş oluyorum

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kadınlar hipergamiktir %95 i aldatır. Aldatmaları haz ve heyecan odaklıdır. hiç bir kıza muhtac olma

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bence sana güvenebilecek kız arkadaş sana öneririm seni o düzeltecektir yoksa oyun bağımlısı ol :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aga o kızla bıraz vakit geçir biraz çıkmayı dene bakın işler yolunda gitmiyor sal gitsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
bence sal be aga daha fazla onu düşünme derim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Aşk her şeyi yaptırır kankacım gönlünden ne geçiyorsa onu yap cekinme bie

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
chatgpt'ye sor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Şimdi kız ona soğuk yaptığın için anlık kırılmış ya da senden soğumuş olabilir sana işe yarayacak bir taktik bırakıyorum
eğer aynı ortamda bulnuuyorsanız aynı şekil kızın yanına git ve üstünde dikkat çeken bir şeyi nerden aldığını sor ve şunu ekle ''geçen de güzel bir kız bir çocuğa böyle soru sormuştu ama çocuk odunluk yapmıştı bence aklı başına gelmiştir'' dediğin an kızın yüzündeki gülümsemeyi görünce bana teşekkür edeceksin ondan sonrası sana kalmış anın tadını çıkararak ilerle

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Günlük yaşamda birçok farklı içsel ve dışsal etmene maruz kalınır. Bu etmenlerden bazıları günü iyileştirse de bazıları zihinde zedeleyici etki oluşturabilir. Beklenmeyen bir anda psikolojik problemler oluşturan ve çeşitlendiren faktörlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Peki, duygusal boşluk neden olur? Hissedilen boşluk duygusunun en sık karşılaşılan nedenlerinden biri kişinin yüksek tempoda bir duyguya maruz kalmasıdır. Olumlu ya da olumsuz olması fark etmeksizin yaşanan yoğun bir duygu bireyde boşluk hissine sebep olabilir. Örneğin; yeni bir eve taşınmak, bir yakınını kaybetmek, yaşanan şehri değiştirmek, sevgiliden ayrılmak, iş değiştirmek gibi durumlarda duygusal boşluk yaşanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...